Maarten's Kreidler Club!
MAARTEN'S KREIDLER CLUB!
Home
Home
Forum
Forum
Sitemap - Hoofdmenu
Sitemap
Help
Help
Inloggen
Log in
Contact
Contact

Aangepast zoeken
Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]
Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 34 berichten ]  Ga naar pagina 1, 2  Volgende
Auteur Bericht
BerichtGeplaatst: ma jun 30, 2008 1:27 am 
Offline
Beheerder
Avatar gebruiker

Geregistreerd: zo sep 01, 2002 9:13 am
Berichten: 6007
Woonplaats: Den Haag, Nederland
Roel RM - Kreidlerclublid juli 2008

Roel - Kreidlerclublid juli 2008 - 21 mei 2005, Roel gefotografeerd bij de toertocht van oldtimerclub “de Reutel” vanuit Dalen (Dr), de eerste tocht na de volledige restauratie in de winter 2004/2005. De vuurdoop verliep zonder problemen.
21 mei 2005, Roel gefotografeerd bij de toertocht van oldtimerclub “de Reutel” vanuit Dalen (Dr), de eerste tocht na de volledige restauratie in de winter 2004/2005. De vuurdoop verliep zonder problemen.
Voor juli 2008 staat Roel RM uit Drenthe in de spotlight. Zijn restauratieverslag van de flu-o-range RM, compleet met veel foto's uit de jaren '70, zette de kleur fluor van Kreidler ineens weer op de kaart en menigeen werd aangestoken door het fluor-virus. Roel is meest geinteresseerd in originele Kreidlers, en hij is altijd bereid om mensen met raad en daad bij te staan als ze vragen hebben over het tot in detail in orde maken van hun originele Kreidler.

Roel, bedankt voor je positieve bijdrage aan de site en nog veel plezier met je mooie Kreidlers!

  V R A G E N L I J S T

 1. Wanneer werd jij besmet met het Kreidlervirus? Hoe oud was je toen en wat gebeurde er?
  Ik woonde in een dorpje met ong. 250 inwoners en in 1973 werden 4 jongens bijna gelijktijdig 16 jaar. Ze kochten alle 4 een Kreidler RM in de kleur Fluor oranje. Ik vond dat toen al een prachtig model en kleur. Als die jongens dan op een mooie zomer zaterdagavond terug kwamen uit de kroeg lag ik vaak uit mijn slaapkamerraam naar dat prachtige gonzende geluid van de benzinetank van een opgevoerde Kreidler te luisteren. Toen stond mijn besluit vast: als ik 16 wordt, wil ik ook zo’n Fluor RM. Toen ik 16 werd in okt. 1975 was die kleur en model niet meer leverbaar, maar ik vond bij Oosting tweewielers in Anloo (Dr.) een prachtige tweede hands. Deze Kreidler bezit ik nu nog.

 2. Wat vind jij het leukste aan de Kreidlerhobby?
  Het leukste is het contact met lot/soortgenoten, maar ook het afstruinen van beurzen is leuk (ook al koop je niets). Ook het toeren tijdens de zomer op onze vaste maandag avond vind ik zeer de moeite waard. Het brengt je weer en beetje terug naar je jeugd.

 3. Wat voor Kreidler vind jij het mooist?
  Ik vind een zo origineel mogelijke Kreidler het mooist. Ook een mooie van Veen racer (vanwege de techniek) is mooi.
  Roel - Kreidlerclublid juli 2008 - Foto uit de zomer van 1977, Roel (rechts) en neef Harry voor de ouderlijke boerderij.
  Foto uit de zomer van 1977, Roel (rechts) en neef Harry voor de ouderlijke boerderij.


 4. Welk type Kreidler vind je het mooist, en welke het lelijkst?
  Ik vindt het model ’73 met de druppelkoplamp met sportoren en de sportkeerringen het mooist.

 5. Je staat met je net gerestaureerde Kreidler op een meeting, en iemand zegt je dat je buddyseat van het verkeerde type is, hoe reageer je?
  Dan vertel ik hem dat ik dat wel weet en dat ik nog op zoek ben naar het juiste type. (misschien heeft die persoon er thuis een op de plank liggen die ik kan kopen).

 6. Wie bewonder je het meest binnen de Kreidlerhobby?
  Ik bewonder diegene die met de kennis en de middelen die hij bezit een zo mooi en origineel mogelijke Kreidler kan restaureren en in stand houden. Maar ook een man als Aalt Toersen (waar we pas op bezoek zijn geweest) heeft mijn volle bewondering. Als je ziet wat die man vroeger met vallen en opstaan heeft bereikt, en wat hij heden ten dage nog allemaal doet in de 50cc wereld: petje af!

 7. Je bent één dag minister van verkeer, wat ga je doen?
  Zorgen dat je met je autorijbewijs ook lichte motoren (tot 125cc) mag besturen. (mag in veel Europese landen) Scheelt ook wat de files betreft. Ook rijden er veel Kreidler liefhebbers zonder motorrijbewijs op een RS/TM wat verzekeringtechnisch eigenlijk niet kan.

 8. Wat is je favoriete weg/route om met de Kreidler te rijden?
  Dat is een weg in de boswachterij Gees tussen de dorpen Meppen en Gees hier in Drenthe, daar zitten heerlijke stuurbochten in en het is er altijd rustig.
  Roel - Kreidlerclublid juli 2008 - De Kreidlers van Roel: RM en RS
  De Kreidlers van Roel: RM en RS.


 9. Wat vind jij van het opvoeren van de Kreidlers? Doe jij daar aan mee?
  Iedereen moet voor zichzelf uitmaken of hij een Kreidler wil opvoeren, ik doe het niet.

 10. Wie mag er absoluut niet op jouw Kreidler rijden?
  Iemand die niet het juiste rijbewijs heeft (i.v.m. verzekering) en iemand die helemaal geen gevoel voor het mechaniek heeft.

 11. Hoeveel Kreidlers heb jij? Zou je er nog een Kreidler bij willen hebben, en welk type dan?
  Ik bezit drie Kreidlers: een 73er RM, een 73er RS en een 76er TM. Ik zou nog graag een drie hand uit 73 er bij hebben.

 12. Ben je nog gek van andere merken bromfietsen, motoren, auto's etc.?
  Als boerenzoon ben ik ook geïnteresseerd in landbouwtractoren en dan met name de klassiekers van Ford, Massey Ferguson en John Deere.

 13. Wat is het idiootste dat je ooit met je Kreidler hebt gedaan?
  Toen ik 17 jaar was moest de Kreidler nog harder dan 80 km/uur, dus korte ik de uitlaatbocht tot het uiterste in en bevestigde ik de uitlaat met een grote klem aan de uitlaatsteun. Hij liep nu inderdaad 5 km/uur harder, maar toen ik op een bocht afstormde en probeerde te remmen weigerde de achterrem alle dienst: het pedaal kwam op de ingekorte uitlaat. Ik vloog in een sloot met als gevolg een kromme voorvork en een gedeukt imago. De volgende dag had ik een ontzettend stijve nek.
  Roel - Kreidlerclublid juli 2008 - Op de vaste maandagavond toertocht, ergens in 2007 in Oost-Groningen. Roel was de fotograaf. Helemaal rechts staat Jan (RSman), links staat Vincent (Wolf)
  Op de vaste maandagavond toertocht, ergens in 2007 in Oost-Groningen. Roel was de fotograaf. Helemaal rechts staat Jan (RSman), links staat Vincent (Wolf)


 14. Ben je een mooi weer rijder, staat je Kreidler zelfs gepoetst in de huiskamer, of rij je dagelijks door weer en wind?
  Ik ben zeker een mooi weer rijder. Ik ga zeker niet op pad als er regen dreigt of als het regent. Mijn Kreidlers staan niet in de kamer, maar in de garage.

 15. Welk Kreidler- of motorevenement vind jij het leukst en wil je absoluut niet missen?
  Ik ga elk jaar naar de Kreidlerdag bij S&S in Hoogeveen, ook de TT in Assen is een aanrader.

 16. Hoe goed vind je dat je zelf kunt rijden, op een schaal van 1 tot 10? En kun je dat toelichten?
  Ik geef mezelf een 7. Omdat ik ook een zware toermotor heb rijdt je veel defensiever en leer je anticiperen op het overige verkeer. Zoals die jonge gasten tegenwoordig rijden, reed ik vroeger ook maar dat zou ik nu niet meer kunnen/durven.

 17. Welke persoon of welk bedrijf heeft jou het best geholpen met je Kreidler?
  Dat zijn er drie: autoschade Johan Kamies voor het spuitwerk van mijn Fluor RM, Metaaldraaierij Dondorff voor het draaien van de verschillende bronzen busjes en Metamorfose, voor het verchromen van de verschillende onderdelen.
  Roel - Kreidlerclublid juli 2008 - Uit de oude doos: In de sneeuw, december 1975.
  Uit de oude doos: In de sneeuw, december 1975 18. Hoe vet smeer je je Kreidler, en meng je zelf?
  Ik smeer al mijn Kreidlers 1 op 40 met een goed merk volsynthetische olie. Ik meng dus zelf, aan de pomp weet je nooit wat je koopt.

 19. Je ziet dat iemand het Kreidlerkapje van je vorkbovenplaat probeert te stelen, wat doe je?
  Ik spreek die man aan zonder direct kwaad te worden, praten is in mijn ogen de beste manier.

 20. Wat vind jij het leukst op de Kreidlersite? En waar erger je je mateloos aan op de site?
  Het leukste vindt ik de restauratie verslagen en het technische gedeelte, je kunt altijd van iemand anders leren. Ik erger mij wel eens aan de commentaren van sommige forumleden. Iedereen probeert met de kennis en de middelen die hij bezit er het beste van te maken een daar hoort geen commentaar bij van mensen die denken alles beter te weten of die over schepen vol geld beschikken. Opbouwende kritiek is natuurlijk altijd op zijn plaats.

 21. Welke onhebbelijkheid heb jij in het verkeer?
  Ik mag nogal graag om me heen kijken in het verkeer en let daardoor soms te weinig op de overige weggebruikers.

 22. Waarvoor ga jij naar een Kreidler-evenement, wat zie (of hoor) je daar het liefst?
  Ik ga naar een Kreidler evenement vanwege mijn algehele interesse in het Merk Kreidler. Ik hoor dan liefst verhalen over dingen die eigenlijk alleen insiders weten (zoals laatst toen we op bezoek waren bij Aalt Toersen).
  Roel - Kreidlerclublid juli 2008 - Kreidler TM.
  Kreidler TM


 23. Doe jij veel zelf aan je Kreidler, of besteed je alles uit?
  Ik doe alles zelf, behalve spuiten verchromen en buddy bekleden. Ook een volledige blokrevisie laat ik aan de specialisten over.

 24. Wat is je lievelingsmaal?
  Gewone Hollandse kost bijv. stamppotten met eigengemaakte gehaktballen of een goed bord met goed gevulde eigengemaakt snert.

 25. Vind je de Kreidlerhobby duur, of kun je kopen wat je hebben wilt?
  Ik vind de Kreidlerhobby de laatste tijd wel erg duur worden vooral wat betreft onderdelen. Financieel kan ik het me wel veroorloven maar toch zoek ik wat langer als een onderdeel in mijn ogen te duur is.

 26. Kun je alle onderdelen die je nodig hebt nog vinden? Helemaal niet meer, of alleen als je veel geld neertelt?
  Alle onderdelen die ik nodig heb kan ik wel vinden via de kennissenkring binnen de Kreidlerhobby. Ach en wat is duur, hier in Drenthe gebeurt het een en ander nog met dichte portemonnee: ik heb een bepaald onderdeel nodig, dan kan ik voor jou bijv. een stel wielen spaken of een km-teller reviseren.
  Roel - Kreidlerclublid juli 2008 - De fluor Kreidler RM
  De fluor Kreidler RM


 27. Vertel tot slot nog eens iets over je zelf....
  Ik ben een van oorsprong boerenzoon met een brede algemene interesse in techniek, natuur, cultuurhistorie, fotografie en (streektaal)muziek.
  Verder bedank ik nog Jan (RSman) die mij weer enthousiast heeft gemaakt en waardoor ik na 20 jaar stilstand mijn Fluor RM weer uit de schuur getrokken heb, weer aan de praat gemaakt heb en ook gerestaureerd heb. Ook met Anton (brommerrieder) breng ik menig genoeglijk uurtje door onder het genot van een kopje koffie of een lekkere pot Grolsch, kunnen we uren lullen over Kreidlers, heerlijk. Verder wens ik iedereen veel genoegen toe met zijn of haar Kreidlerhobby.
  Groeten,

  Roelof
Laatst bijgewerkt door Maarten op zo aug 03, 2008 5:35 pm, in totaal 2 keer bewerkt.

Share on FacebookShare on Twitter
Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: ma jun 30, 2008 1:37 am 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: zo feb 06, 2005 5:59 pm
Berichten: 919
Woonplaats: Rotterdam
Leuk artikel weer...
Je eerste Kreidler na 33 jr. nog hebben :shock:

En die "geheimen van insiders" mag je rustig delen via de site hoor. :mrgreen:

:clap


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: ma jun 30, 2008 5:38 am 
Offline
Expert
Avatar gebruiker

Geregistreerd: wo nov 27, 2002 10:55 pm
Berichten: 46936
Woonplaats: Gem. Leidschendam/Voorburg
Roelof, 1973 Fluor. Daar reed ik ook op toen ik 16 jaar was. Nu heb ik het over gedaan met een toen begeerlijke RS.
Prachtig stuk over jou. Gefeliciteerd.

Enzo


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: ma jun 30, 2008 6:03 am 
Offline
Winnaar Kreidlerverkiezing crossklasse 2010
Avatar gebruiker

Geregistreerd: do dec 04, 2003 8:43 pm
Berichten: 18006
een leuk artikel weer over roelof :mrgreen:


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: ma jun 30, 2008 6:44 am 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: di jan 02, 2007 8:00 pm
Berichten: 1756
Woonplaats: Drenthe
Cublid van de maand..................proficiat :clap kost je vanavond natuurlijk wel een rondje :D leuk stukje trouwens.


Bé


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: ma jun 30, 2008 8:25 am 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: zo jan 21, 2007 9:14 pm
Berichten: 3770
Woonplaats: Harkema
Gefeliciteerd weer een mooi stukkie.


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: ma jun 30, 2008 11:53 am 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: zo mei 21, 2006 8:58 am
Berichten: 510
Gefeliciteerd, u bent dus ook mee geweest naar Aalt Toersen :wink:


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: ma jun 30, 2008 12:38 pm 
Offline

Geregistreerd: zo sep 08, 2002 1:57 am
Berichten: 4886
Woonplaats: alhier
Leuk stukje. Ook grappig om te zien dat het in 1975 nog wel in december sneeuwde. En dat de sneeuw bleef liggen.


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: ma jun 30, 2008 12:49 pm 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: ma maart 22, 2004 7:43 pm
Berichten: 1436
Woonplaats: Stompwijk
ik ben echt een fan van roel....


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: ma jun 30, 2008 12:54 pm 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: do feb 05, 2004 10:50 pm
Berichten: 3211
Woonplaats: Heos zeeland
Weer een heel leuk stukje, ik weet hoe het is :D
Gefeliciteerd en nog veel plezier met je mooie kreidlers :clap


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: ma jun 30, 2008 1:01 pm 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: za sep 09, 2006 9:11 pm
Berichten: 1238
Woonplaats: Maastricht
Leuk stukje. Prachtige oude foto's ook!


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: ma jun 30, 2008 4:45 pm 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: do jul 21, 2005 6:18 pm
Berichten: 487
Woonplaats: Surhuizum, Fryslân
Leuk verhaal ! :clap


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: ma jun 30, 2008 7:10 pm 
Offline

Geregistreerd: wo apr 16, 2008 8:44 pm
Berichten: 432
Roelof, gefeliciteerd! leuk intervieuw, en je leert de man achter de Kreidler kennen!
:wink:


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: ma jun 30, 2008 7:19 pm 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: wo okt 05, 2005 5:50 pm
Berichten: 3742
Heelmooi stukkieuit het land van Bartje ,Machtig mooi man :D :clap


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: ma jun 30, 2008 7:25 pm 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: wo jun 22, 2005 11:10 pm
Berichten: 1531
Woonplaats: Kortenhoef
Prachtig, mooi verhaal! En gefeliciteerd.


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: ma jun 30, 2008 8:53 pm 
Offline
Winnaar Kreidlerverkiezing 2009
Avatar gebruiker

Geregistreerd: vr okt 13, 2006 10:47 pm
Berichten: 2287
Woonplaats: Leidschenveen / 's-Gravenhage
Van harte Roel. Leuk artikel en ook nog een mooie verzameling Kreidlers :clap


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: ma jun 30, 2008 10:41 pm 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: zo okt 23, 2005 7:08 pm
Berichten: 1610
Woonplaats: Apeldoorn
Gefeliciteerd Roel en wat een mooie RM :P


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: di jul 01, 2008 9:53 am 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: za dec 30, 2006 8:55 pm
Berichten: 1285
Woonplaats: Utrecht
Gefeliciteerd, een leuk stukje weer.

Gerwin


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: di jul 01, 2008 10:24 am 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: zo sep 25, 2005 5:03 pm
Berichten: 379
Woonplaats: boom 6 , tak 3
mooi stukkie Roef. daar wordt een mens weer vrolijk van !

maar na gisteravond op de TT-baan ben je toch niet zo'n brave jongen als het wel lijkt (foei Roelof)

maar ach, hoe was 't ook al weer; wat niet mag is mooi en zo was 't 30 jaar terug ook al.

en nog bedankt voor de L.P.G (Lekkere Pot Grolsch) gisteravond

gr Anton


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: wo jul 02, 2008 11:53 am 
Offline
Beheerder
Avatar gebruiker

Geregistreerd: za sep 01, 2007 10:06 pm
Berichten: 613
Woonplaats: 's-Heerenbroek
Gefeliciteerd! Mooie fluor ook :D


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: wo jul 02, 2008 9:37 pm 
Offline

Geregistreerd: ma feb 16, 2004 8:51 pm
Berichten: 527
Woonplaats: Valthe
Ha die Roelof, wat een mooi stukkie van harte gefeliciteerd met ons lid van de maand! Je hebt het verdient!! En ik ben bliede dat we noa zoveul joaren dat we mekaar al kent nog altied verschrikkelijk veul plezier hebt en ''ondeugend'' bint met die oale kreidlers!! Ik denk dat Tie en Evert als ze doar boven bij Petrus op het baankie noar beneden kiekt nog wal ies eem schudt met de kop...!! En denkt met een knipoog : ''die beide ''rotjongn'' leernt oak nooit, bijna 50 en het verstaand nog mor van 17!" Roelof prachtig, ga zo door met die mooie foto's maken en verslagen schrijven, en ik hoop dat we nog jaren kreidlerkameraad blijven en nog veel plezier met elkaar mogen beleven!

Vr groetjes,
Jan (rsman)


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: do jul 03, 2008 12:17 am 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: zo feb 06, 2005 5:59 pm
Berichten: 919
Woonplaats: Rotterdam
rsman schreef:
En ik ben bliede dat we noa zoveul joaren dat we mekaar al kent nog altied verschrikkelijk veul plezier hebt en ''ondeugend'' bint met die oale kreidlers!! Ik denk dat Tie en Evert als ze doar boven bij Petrus op het baankie noar beneden kiekt nog wal ies eem schudt met de kop...!! En denkt met een knipoog : ''die beide ''rotjongn'' leernt oak nooit, bijna 50 en het verstaand nog mor van 17!"
Vr groetjes,
Jan (rsman)


Even naar de familie in Coevorden mailen voor een vertaling...
:study


Dat Drents ook....
:mrgreen:

Arny
Rotterdam


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: do jul 03, 2008 5:50 pm 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: di aug 29, 2006 9:01 pm
Berichten: 2976
Woonplaats: ridderkerk
leuk roelof,

en je leest hoe ouder hoe gekker.!!

die streken die we in on ze jeugd deden op de KREIDLER hoef je nu niet meer te doen met dat drukke verkeer .

veel plezier met de hobby.

mink.en henny.w


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: zo jul 13, 2008 7:25 pm 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: ma nov 28, 2005 9:08 pm
Berichten: 1104
Woonplaats: Midden-Drenthe
Bedankt allemaal voor de leuke reakties, ik wordt er haast verlegen van.
Zo leer je de mens achter de Kreidler kennen!
Dankzij Kreidler.nl ben ik verder met de Kreidlerhobby gekomen dan ik zonder zou zijn. Ook zijn er leuke contacten met forumleden tot stand gekomen. Ik hoop nog jaren plezier aan Kreidler.nl te mogen beleven.
Jongens, ga zo door :clap

Groet'n Roel


Je hebt geen permissies om de bijlage(n)) in dit bericht te zien.


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: vr jul 25, 2008 10:58 pm 
Offline

Geregistreerd: za jan 14, 2006 6:40 pm
Berichten: 378
Woonplaats: Achterhoek
Arny schreef:
rsman schreef:
En ik ben bliede dat we noa zoveul joaren dat we mekaar al kent nog altied verschrikkelijk veul plezier hebt en ''ondeugend'' bint met die oale kreidlers!! Ik denk dat Tie en Evert als ze doar boven bij Petrus op het baankie noar beneden kiekt nog wal ies eem schudt met de kop...!! En denkt met een knipoog : ''die beide ''rotjongn'' leernt oak nooit, bijna 50 en het verstaand nog mor van 17!"
Vr groetjes,
Jan (rsman)


Even naar de familie in Coevorden mailen voor een vertaling...
:study


Dat Drents ook....
:mrgreen:

Arny
Rotterdam


en ik ben blij dat we na zoveel jaren dat we elkaar al kennen, nog steeds veel plezier hebben en ondeugend zijn met die oude kreidlers!! ik denk dat tie en evert, als ze vanuit de hemel naar beneden kijken, nog wel eens schudden met het hoofd, en denken met een knipoog, "die beide rotjonges(dreumessen) leren het ook nooit, bijna 50 en het verstand van nog maar 17

hoezo naar drenthe, achterhoek zit ook goed hoor :lol:

maar hey, leuk verhaal, ik wil hem nog een keertje in het echt bewonderen die fluor, lijkt me een hele mooie machine


Omhoog
 Profiel  
 
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 34 berichten ]  Ga naar pagina 1, 2  Volgende

Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen
Je mag geen bijlagen toevoegen in dit forum

Zoek naar:
Ga naar:  


Kreidlerservice - www.kreidlerservice.nl WTR: wij kunnen uw brommer/scooter of motor voor u reviseren en/of repareren. Ook voor tuning. Wij gaan voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Specialist in Kreidler, Sachs, Yamaha, Zundapp en AM6. Vele Kreidler onderdelen voor uw brommer of motorfiets razendsnel in huis met de website Kreidlerstore.nl!
Uw advertentie op Kreidler.nl!