Maarten's Kreidler Club!
MAARTEN'S KREIDLER CLUB!
Home
Home
Forum
Forum
Sitemap - Hoofdmenu
Sitemap
Help
Help
Inloggen
Log in
Contact
Contact

Aangepast zoeken
Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]
Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 32 berichten ]  Ga naar pagina 1, 2  Volgende
Auteur Bericht
BerichtGeplaatst: zo okt 26, 2008 5:14 pm 
Online
Beheerder
Avatar gebruiker

Geregistreerd: zo sep 01, 2002 9:13 am
Berichten: 6008
Woonplaats: Den Haag, Nederland
Erik - Kreidlerclublid november 2008

Erik - Kreidlerclublid november 2008 - Op zijn oranje Kreidler RMCS.
Erik - Kreidlerclublid november 2008 - Op zijn oranje Kreidler RMCS.

Elke maand wordt er iemand uitgekozen om op de voorpagina van de site te prijken, en deze maand is de eer voor Erik (doka driekus). Erik is actief op onze site als lid en als moderator, en natuurlijk ook nog op zijn eigen site oranjekreidler.nl, en hij is zo gek op Kreidler dat hij zijn oranje VW bus heeft omgebouwd tot Kreidler Servicedienst Bus. Dus hierbij de kans om eens nader kennis te maken met deze oranje / Kreidler fan.
Erik, bedankt voor je hulp aan de site, en nog veel plezier met de oranje voertuigen!

  V R A G E N L I J S T

 1. Wanneer werd jij besmet met het Kreidlervirus? Hoe oud was je toen en wat gebeurde er?
  Eigenlijk ben ik reeds op mijn 16e levensjaar besmet met het Kreidler virus hoewel ik er toen geen één heb gehad, domweg omdat ik het geld er niet voor had. Mijn kameraden hadden, op een enkele uitzondering na, allemaal wel een Kreidler en ik zeurde ze dan ook regelmatig aan het hoofd of ik een stukje op één van hun brommers mocht rijden. :-) Ik reed toentertijd zelf rond op een Puch damesbrommertje waar ik wel enorm veel plezier aan beleefd heb.
  Na de brommertijd is de bewondering voor die stoere machines met al dat chroom wel gebleven.

  Nu kregen wij een aantal jaren terug een nieuwe collega op het werk die al zijn leven lang met Kreidler bezig bleek te zijn. Op een dag had hij een Kreidler RS bij zich en toen wakkerde het vuur bij mij aan. Ik stond vol bewondering naar die RS te kijken en mijn collega zei mij toen al dat ik er in de toekomst ook nog wel één zou gaan kopen. Nou, ondertussen heb ik er dus vier staan.

 2. Wat vind jij het leukste aan de Kreidlerhobby?
  Het leuke aan de Kreidlerhobby vind ik het feit dat ik nieuwe contacten heb opgedaan en een aantal leuke mensen heb leren kennen. Natuurlijk maakt het restaureren van een Kreidler, het zoeken naar onderdelen, het bezoeken van beurzen en het rijden van een toerrit deze hobby ook erg leuk om te doen.

 3. Wat voor Kreidler vind jij het mooist?
  Ik vind een Kreidler mooi als er aan te zien is dat de eigenaar er aandacht aan besteed heeft. Ik vind persoonlijk een mooi gerestaureerde Kreidler een lust voor het oog maar ook van een mooi origineel (ongerestaureerd) exemplaar kan ik genieten.

 4. Welk type Kreidler vind je het mooist, en welke het lelijkst?
  Ik vind de Kreidlers van eind jaren 70, met bloktank, het mooiste. Dit komt vooral doordat dit type Kreidler in was toen ik 16 jaar oud was. Een flappentank kon toentertijd bijvoorbeeld echt niet, laat staan een buffeltank. Dat waren “oude lullen brommers”. Pas later, nadat ik me zelf actief met Kreidler bezig ben gaan houden, ben ik ook de oudere modellen van Kreidler gaan waarderen en kan ik nu net zo genieten van een mooie buffeltank Kreidler als van een eind jaren 70 Kreidler.
  Alles in het oranje, de Kreidler Service Dienst Bus en de RS
  Alles in het oranje, de Kreidler Service Dienst Bus en de RS.


 5. Je staat met je net gerestaureerde Kreidler op een meeting, en iemand zegt je dat je buddyseat van het verkeerde type is, hoe reageer je?
  Ik reageer waarschijnlijk niet. Als iemand gaat zoeken naar verkeerde onderdelen op mijn Kreidler, en daar over gaat zeuren is hij (of zij) niet op dezelfde manier met de hobby bezig als mij. Het gaat uiteindelijk om het totaalplaatje en of je daar zelf tevreden mee bent.

 6. Wie bewonder je het meest binnen de Kreidlerhobby?
  Ik heb bewondering voor mijn buurjongen Gerrit, waar ik meestal samen mee rijd, beurzen bezoek etc. Hij heeft heel veel kennis over Kreidler en zijn motto is "doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg" Hij verafschuwt bijvoorbeeld knetterpijpen en overdreven grote carburateurs. Met de juiste afstelling krijgt hij het gewone spul ook perfect aan het lopen.

  Hij heeft ook al menig Kreidler rijder in de omgeving geheel belangeloos weer op weg geholpen bij problemen en ook ik mag altijd bij hem aankloppen als ik er zelf niet meer uit kom. Hij heeft meestal wel tijd voor een Kreidler liefhebber die een probleempje heeft, en anders maakt hij daar wel tijd voor. Ik ken geen tweede persoon als hem.

 7. Je bent één dag minister van verkeer, wat ga je doen?
  Het rijden op lichte motorfietsen, zoals de RS, toestaan met een B-rijbewijs :-)

  De voorrangsrechten van fietsers flink inperken. Alhoewel? Ze geloven nu ook al dat ze altijd voorrang hebben, ongeacht van welke kant ze vandaan komen.

 8. Wat is je favoriete weg/route om met de Kreidler te rijden?
  Ik heb geen favoriete route om met de Kreidler te rijden. Als we gaan rijden kiezen we iedere keer ook een andere route.

 9. Wat vind jij van het opvoeren van de Kreidlers? Doe jij daar aan mee?
  Tja, dat is een gevoelige vraag. Ik geloof dat er een heleboel mensen zijn die hun Kreidler opvoeren maar niet nadenken wat daar de eventuele consequenties van kunnen zijn. Wat nu als je bijvoorbeeld een fietser of voetganger aanrijdt, en deze hierdoor blijvend invalide zou worden en de verzekering betaalt niet uit omdat je brommer opgevoerd is?

  Ik moet nu gelijk de hand in eigen boezem steken want ook mijn eigen RMCS is uitgerust met een 2,9PK blokcilinder welke lichtelijk door LVS is bewerkt. Het is geen hardloper geworden maar dankzij LVS kan mijn RMCS nu wel mooi meekomen en heeft trekkracht zat. Ik ben namelijk ook niet één van de kleinsten en zeker niet één van de lichtsten maar wil niet plat op de tank liggen om het allemaal bij te kunnen houden.
  Erik - Kreidlerclublid november 2008 - Erik en Gerrit, Flevorit.
  Erik en Gerrit, Flevorit


 10. Wie mag er absoluut niet op jouw Kreidler rijden?
  Ik zou zo niemand in het bijzonder kunnen bedenken. Het spreekt voor zich dat iemand die echt niet met een brommer overweg kan, en helemaal niets met Kreidler heeft er niet op komt te rijden.

 11. Hoeveel Kreidlers heb jij? Zou je er nog een Kreidler bij willen hebben, en welk type dan?
  Ik heb vier Kreidlers waaronder een RMCS, twee RS'en en een TM.
  De RMCS is op dit moment de enige Kreidler waar ik daadwerkelijk op rijd. Na de restauratie van de RMCS viel het rijden op de Nederlandse fietspaden mij zo tegen. De fietspaden vind ik over het algemeen niet zo best onderhouden en overvol. Ik wilde wel graag met een Kreidler op de normale rijbaan rijden en dat is de reden waarom ik toentertijd aan de restauratie van een RS uit ’79 begonnen ben, maar tot op dit moment ben ik echter nog steeds niet met het motorrijbewijs begonnen.
  De TM heb ik aangeschaft omdat er naar mijn idee ook een Kreidler met geforceerde koeling in mijn kleine collectie thuishoort. Op het Kreidlerforum heb ik toentertijd, dankzij Sander (brolli21) een idee opgedaan voor de ombouw van de TM naar een TM zoals Kreidler die toentertijd voor de Griekse markt geleverd zou hebben. Het is uiteindelijk meer een TM met RS uiterlijk geworden.
  De RS uit ’71 in mijn collectie is door mijn collega meegebracht uit Zwitserland. Deze RS verkeerde nog in zo’n mooie originele gebruikte staat dat het moeilijk zou worden om in de toekomst nog zo’n mooi exemplaar te vinden. Ik heb er dan ook niet lang over getwijfeld en deze RS van mijn collega gekocht..

  Ik zou in de toekomst misschien nog wel graag een Kreidler op brommerkenteken willen hebben. Ik denk dan aan een machine met A tank, geen accubakken, gespaakte wielen en veel chroom. We zullen zien of er in de toekomst nog zo'n Kreidler bij gaat komen.

 12. Ben je nog gek van andere merken bromfietsen, motoren, auto's etc.?
  Die vraag is makkelijk. Mijn andere grote passie is de Volkswagen bus, en dan de derde generatie in het bijzonder, welke in Duitsland geproduceerd is vanaf 1979 tot en met 1990 (in Oostenrijk tot en met 1992 en in Zuid-Afrika tot een paar jaar geleden).

  Ik ben reeds twaalf jaar in het bezit van een dubbelcabine pick-up welke daarvoor dienst heeft gedaan bij de kantonniersdienst van één van de grootste groeigemeentes van ons land. Mijn gebruikersnaam op het Forum heeft ook betrekking tot deze bus omdat de term "doka" in de VW scene gebruikt wordt voor een dubbelcabine pick-up. De term "doka" is namelijk afkomstig van het Duitse woord doppelkabine.
  Erik - Kreidlerclublid november 2008 - ff snacken tijdens de Flevorit.
  ff snacken tijdens de Flevorit  Verder bezit ik voor mijn dagelijks vervoer nog een gesloten bestelbus welke ik, naar voorbeeld van het VW busje met Kreidler reclame van Brekina, zelf van een Kreidler reclame voorzien. Helaas is deze bus, door zijn achterin geplaatste motor, naar mijn ervaring wat minder geschikt om ook daadwerkelijk Kreidlers in te vervoeren.

  Ook deze liefhebberij kan trouwens de nodige centen kosten :-)

 13. Wat is het idiootste dat je ooit met je Kreidler hebt gedaan?
  Eigenlijk nog niks. De RMCS heeft ooit voorin mijn busje mogen zitten maar ja toen zaten er ook nog geen wielen in, geen blok onder, geen voorvork in...

 14. Ben je een mooi weer rijder, staat je Kreidler zelfs gepoetst in de huiskamer, of rij je dagelijks door weer en wind?
  Ik moet bekennen dat ik een mooi weer rijder ben. De Kreidler komt alleen buiten voor een ritje in de omgeving of voor georganiseerde toerritten. Hij staat echter niet in de huiskamer als ik hem niet gebruik (hoewel ik dat stiekem best zou willen).

 15. Welk Kreidler- of motorevenement vind jij het leukst en wil je absoluut niet missen?
  Vorig jaar heb ik voor het eerst de forummeeting in Lexmond bezocht wat ik erg leuk vond. Afgelopen jaar heb ik, samen met mijn buurjongen, de Danaparidt gereden en dat was echt een geweldige dag. Die proberen we volgend jaar zeker weer mee te rijden.

  Jammer dat er dit jaar geen flevorit is geweest, welke vorig jaar georganiseerd was door Jan (-Johnny- op het forum) Was een toprit met een heel klein groepje. We hebben toen een supermooie en gezellig dag gehad.

 16. Hoe goed vind je dat je zelf kunt rijden, op een schaal van 1 tot 10? En kun je dat toelichten?
  Ik zou mezelf geen cijfer kunnen geven. Of ik goed rij? Ja en nee. Ik ben geen agressieve rijder en probeer ook rekening te houden met andere weggebruikers. Ik houd bijvoorbeeld altijd rekening met de fietsers die niet gediend zijn van, of kunnen schrikken van, zo'n "rotbrommer".
  Qua voertuigbeheersing weet ik dat ik beslist nog het één en ander te leren en dat komt omdat ik eigenlijk te weinig op de Kreidler rijd.

 17. Welke persoon of welk bedrijf heeft jou het best geholpen met je Kreidler?
  Mijn collega, Marinus, heeft mij enorm geholpen bij de restauratie(s) van mijn Kreidler(s) waarvoor ik hem erg dankbaar ben.
  Erik - Kreidlerclublid november 2008 - Tijdens de DanaParidt toertocht 2008.
  Tijdens de DanaParidt toertocht 2008.


 18. Hoe vet smeer je je Kreidler, en meng je zelf?
  Ik heb in het begin zelf gesmeerd in de verhouding 1:50. Tegenwoordig tank ik brommix bij één bepaald tankstation in mijn woonplaats. Ik ben dit gaan doen op advies van mijn buurjongen die daar ooit naar binnen is gestapt met de vraag hoe zij hun brommix mengden en hoe betrouwbaar dat is. De eigenaar van het station heeft hem laten zien en uitgelegd hoe dat bij zijn station gebeurt en dat er niet wat aangerommeld wordt met de, door hen geleverde, brommix. De geleverde benzine is van zeer goede kwaliteit en mijn Kreidler (en die van anderen uit de omgeving) loopt daar erg goed op.

 19. Je ziet dat iemand het Kreidlerkapje van je vorkbovenplaat probeert te stelen, wat doe je?
  Ik zou op die persoon afstappen en hem vriendelijk vragen of het hem soms aan zijn goedwijs mankeert. Ik ben geen type dat op wacht gaat staan bij zijn brommer. Ik vraag me wel af waarom sommige mensen moeten kijken met hun handen, of zonder reden ergens aan moeten zitten of voelen.

 20. Wat vind jij het leukst op de Kreidlersite? En waar erger je je mateloos aan op de site?
  Ik vind het leuke aan de Kreidlersite dat je kunt zien waar een ander mee bezig is, je er ideeën op kunt doen, kunt leren van anderen en er daarnaast ook wel ruimte is voor zaken die niet direct met Kreidler te maken hebben.
  Ik erger me op het forum eigenlijk nergens aan. Natuurlijk vind ik ook het moddergooien dat sommige gebruikers naar elkaar doen vervelend, of jaloezie die er tussen de regels door vanaf druipt maar echt ergeren doe ik me daar niet (meer) aan. Ik lees wat ik leuk vind en filter zulke zaken er voor mezelf gewoon tussen uit. Volgens mij is dit gewoon een heel leuk forum.


 21. Welke onhebbelijkheid heb jij in het verkeer?
  Waarschijnlijk rijd ik niet hard genoeg :-) Dat kan met mijn VW busje ook niet. Zou mijn rijbewijs ooit ingevorderd worden moet ik haast volgas over een woonerf gereden hebben :-)

  Mijn buurjongen heeft me ook moeten leren om met de Kreidler op toeren te rijden. Ik reed in het begin veel te rustig en schakelde veel te vroeg. Tja, ik was het rijden met een VW dieseltje gewend.
  Erik - Kreidlerclublid november 2008 - Nunspeet 2005 seizoensafsluiting. Erik rechts-achter in met de witte trui.
  Nunspeet 2005 seizoensafsluiting. Erik rechts-achter in met de witte trui.


 22. Waarvoor ga jij naar een Kreidler-evenement, wat zie (of hoor) je daar het liefst?
  Uiteraard ga ik naar een Kreidler evenement om naar andere Kreidlers te kijken, ideeën op te doen en gewoon te genieten van al dat moois. Als er dan ook nog een mooie toerrit gereden wordt vindt ik het helemaal top.

 23. Doe jij veel zelf aan je Kreidler, of besteed je alles uit?
  Wat ik kan doen doe ik zelf. Bij de restauraties van mijn Kreidler(s) heb ik, misschien wel vanzelfsprekend, ondermeer het spuit- en poedercoatwerk, verchromen, blokrevisie en velgen spaken uitbesteed. Daar heb ik domweg de kennis, de apparatuur en gelegenheid niet voor.

 24. Wat is je lievelingsmaal?
  Je kunt mij een groot plezier doen met tuinbonen, een schnitzel, gebakken aardappels en een toetje na.

 25. Vind je de Kreidlerhobby duur, of kun je kopen wat je hebben wilt?
  Ik heb voor mijn huidige Kreidlers altijd nog kunnen vinden en kopen wat ik nodig had. Ik heb de afgelopen jaren echter wel met verbazing naar de stijgende prijzen zitten kijken die volgens mij soms echt van de zotte zijn.
  De Kreidlerhobby is volgens mij echter net zo duur als je het zelf wilt maken. Het ligt er aan hoe hoog je de lat legt in het nastreven van perfectie en originaliteit.

 26. Kun je alle onderdelen die je nodig hebt nog vinden? Helemaal niet meer, of alleen als je veel geld neertelt?
  Ik heb tot nu toe nog alle onderdelen kunnen vinden die ik nodig had. Ik heb het, als nieuwkomer in de Kreidler hobby, wel goed gemerkt dat je dus echt met niets begint en alles aan moet schaffen. Je hebt geen onderdelenvoorraad op zolder liggen waar je in kunt gaan zoeken.

  Je ziet nu ook dat steeds meer onderdelen gereproduceerd worden en dus zal het de komende jaren ook wel goed komen met de onderdelenvoorziening, mits je er natuurlijk mee kunt leven als iets niet origineel is.
  Erik - Kreidlerclublid november 2008 - Tijdens de DanaParidt toertocht 2008.
  Tijdens de DanaParidt toertocht 2008.


 27. Vertel tot slot nog eens iets over je zelf....
  Ik ben nu 38 jaar oud en werkzaam als glassnijder/bewerker bij één van de grotere glashandels in ons land.

  Naast moderator op het Kreidler forum heb ik enkele jaren geleden zelf ook een eigen forum opgezet met betrekking tot de VW bus. Ik wordt daarbij al langere tijd door een goede vriend bijgestaan in het beheer van dit forum.
  Ons forum is ook onafhankelijk en kent geen clubverband. Toch zoeken de gebruikers van dit forum elkaar meestal wel op tijdens de diverse meetings. Ik was dan ook zo trots als een pauw toen er op de grote VW bus meeting in Biddinghuizen, vorig jaar door VW Nederland georganiseerd ter gelegenheid van het 60 jarig bestaan van de VW bus, een club mensen rondliep met T-shirts van “mijn” forum!

  Ik probeer zowel als beheerder op mijn eigen forum en als moderator op het kreidlerforum objectief te blijven in het nemen van beslissingen hoe moeilijk dat soms ook is. Ik kan alleen maar hopen dat ik het naar tevredenheid van de gebruikers doe.

  Groeten Erik
Share on FacebookShare on Twitter
Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: vr okt 31, 2008 12:53 am 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: vr mei 23, 2003 11:17 am
Berichten: 1654
Woonplaats: Obdam
Gefeliciteerd erik,echt hartstikke verdiend :clap


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: vr okt 31, 2008 12:56 am 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: za jan 06, 2007 6:34 pm
Berichten: 2655
Woonplaats: Vlak bij Lochem
Zekers leuk,gefeliciteerd.

Pascal


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: vr okt 31, 2008 1:37 am 
Offline

Geregistreerd: zo apr 27, 2008 9:41 am
Berichten: 2340
En Super Luid Applaus voor deze moderator
:clap :clap :clap :clap

wel jammer, dat ik die VW bus eiglijk nog nooit

in het echt heb , kunnen zien .


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: vr okt 31, 2008 8:05 am 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: do nov 23, 2006 12:57 am
Berichten: 921
Woonplaats: dronten
gefeliciteerd erik.


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: vr okt 31, 2008 8:40 am 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: za aug 12, 2006 5:19 pm
Berichten: 1259
Woonplaats: Voorhout
gefeliciteerd :clap


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: vr okt 31, 2008 8:49 am 
Online
Beheerder
Avatar gebruiker

Geregistreerd: zo sep 01, 2002 9:13 am
Berichten: 6008
Woonplaats: Den Haag, Nederland
De studiofoto van Erik's TM:

Afbeelding

Ik heb zelf 14 jaar met VW bussen gereden, en daar heb ik goede herinneringen aan.
De DoKa van Erik is erg cool. :-)


Je hebt geen permissies om de bijlage(n)) in dit bericht te zien.


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: vr okt 31, 2008 9:26 am 
Offline
Expert
Avatar gebruiker

Geregistreerd: wo nov 27, 2002 10:55 pm
Berichten: 46936
Woonplaats: Gem. Leidschendam/Voorburg
Mooi stukkie Erik. Maar zoals je ik al eerder heb geadviseerd, ga snel je roze papiertje A halen kan je ook op die andere Kreidlers rijden.
Dan wordt de hobby nog leuker.

Enzo


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: vr okt 31, 2008 9:28 am 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: di sep 10, 2002 2:11 pm
Berichten: 1289
Woonplaats: Garage
Hi Erik!

Leuk artikel! Gefeliciteerd.

Kreidler en vw bussen is een goede combi...

Ik heb zelf een 69' SL en een 76' T2 Westfalia
(en een heleboel kevers in de fam!)

Groeten Udo


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: vr okt 31, 2008 9:46 am 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: wo okt 01, 2003 11:21 am
Berichten: 7068
Woonplaats: Grunn
van harte erik de oranje ziet er mooi uit

greetz cave 8)


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: vr okt 31, 2008 9:48 am 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: do mei 12, 2005 11:39 am
Berichten: 1884
Woonplaats: Ergens in Flevoland
Leuk Erik :) !


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: vr okt 31, 2008 9:51 am 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: ma feb 13, 2006 11:11 pm
Berichten: 263
Woonplaats: Leerdam
leuk stukje, en gefeliciteerd!


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: vr okt 31, 2008 2:00 pm 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: ma dec 24, 2007 8:22 pm
Berichten: 50
Woonplaats: Kampen
Leuk stukje,

maar nog even een vraagje: waar tank jij dan? Aangezien ik in de buurt woon :wink:


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: vr okt 31, 2008 2:38 pm 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: za sep 13, 2008 1:50 pm
Berichten: 677
Woonplaats: groesbeek
leuk stuk :wink:


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: vr okt 31, 2008 3:01 pm 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: za sep 09, 2006 9:11 pm
Berichten: 1238
Woonplaats: Maastricht
Gefeliciteerd met deze eretitel, fan van het koningshuis? :mrgreen: :lol: :wink:


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: vr okt 31, 2008 3:15 pm 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: do sep 04, 2003 10:10 pm
Berichten: 9239
Woonplaats: het emperisch centrum der RS,en
Erik van harte gefiliciteerd :clap in het begin hadden we nog wel contact..maar op de een of andere manier is dat verwaterd..niettemin blijf ik het leuk vinden om jouw prachtige projecten te volgen!

op de bovenste foto kijk je nou niet bepaald vrolijk,hoe kan dat :?: :wink:

ik spreek je vast wel eens op een ritje :)


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: vr okt 31, 2008 3:37 pm 
Offline

Geregistreerd: ma jan 14, 2008 8:06 pm
Berichten: 681
Woonplaats: Rotterdam
Leuk stukje ,
Gefeliciteerd erik

Gr Fred


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: vr okt 31, 2008 6:06 pm 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: do feb 05, 2004 10:50 pm
Berichten: 3211
Woonplaats: Heos zeeland
gefeliciteerd erik :clap


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: vr okt 31, 2008 7:35 pm 
Offline

Geregistreerd: za okt 04, 2003 10:43 pm
Berichten: 767
Het is je van harte gegund! :wink:


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: vr okt 31, 2008 7:42 pm 
Offline
Winnaar Kreidlerverkiezing crossklasse 2010
Avatar gebruiker

Geregistreerd: do dec 04, 2003 8:43 pm
Berichten: 18006
mooi stukje erik :clap


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: vr okt 31, 2008 8:07 pm 
Offline
Winnaar Kreidlerverkiezing 2011
Avatar gebruiker

Geregistreerd: vr dec 15, 2006 9:17 pm
Berichten: 3929
Woonplaats: mooiste plekje op de veluwe
gefeliciteerd erik :clap


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: vr okt 31, 2008 8:19 pm 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: wo jun 22, 2005 11:10 pm
Berichten: 1531
Woonplaats: Kortenhoef
Mooi stuk Erik! Van harte gefeliciteerd! :D
Nu ben ik ook in bezit van een oranje oud type RS waar ik zeer blij mee ben.


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: vr okt 31, 2008 8:30 pm 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: di aug 29, 2006 9:01 pm
Berichten: 2976
Woonplaats: ridderkerk
leuk stukje ,

ja oranje rukt op ,is en blijft een mooie kleur.

leuk over de mens achter de hobby te lezen .

h.gr. henny en mink.w


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel: Gefeliciteerd
BerichtGeplaatst: vr okt 31, 2008 8:35 pm 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: zo jul 03, 2005 11:14 pm
Berichten: 824
Hallo Erik,

Ik en vele andere met mij zijn trots op de positieve inbreng van jou in dit forum, ik ben ook in aanvang een aantal malen door jou erg prettig geholpen.

Suc6 met je hobbies en ga zo door!

Groeten,

Paul


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: vr okt 31, 2008 9:40 pm 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: zo sep 09, 2007 10:10 pm
Berichten: 3188
Woonplaats: Heemskerk
Mooi stukje
en gefeliciteerd
kom u vast nog wel eens tegen op een ritje


Omhoog
 Profiel  
 
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 32 berichten ]  Ga naar pagina 1, 2  Volgende

Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen
Je mag geen bijlagen toevoegen in dit forum

Zoek naar:
Ga naar:  


Kreidlerservice - www.kreidlerservice.nl WTR: wij kunnen uw brommer/scooter of motor voor u reviseren en/of repareren. Ook voor tuning. Wij gaan voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Specialist in Kreidler, Sachs, Yamaha, Zundapp en AM6. Vele Kreidler onderdelen voor uw brommer of motorfiets razendsnel in huis met de website Kreidlerstore.nl!
Uw advertentie op Kreidler.nl!