Maarten's Kreidler Club!
MAARTEN'S KREIDLER CLUB!
Home
Home
Forum
Forum
Sitemap - Hoofdmenu
Sitemap
Help
Help
Inloggen
Log in
Contact
Contact

Aangepast zoeken
Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]
Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 53 berichten ]  Ga naar pagina 1, 2, 3  Volgende
Auteur Bericht
BerichtGeplaatst: wo maart 31, 2010 7:26 am 
Offline
Beheerder
Avatar gebruiker

Geregistreerd: zo sep 01, 2002 9:13 am
Berichten: 6013
Woonplaats: Den Haag, Nederland

Ries - Kreidlerclublid april 2010

Ries - Kreidlerclublid april 2010 - Met Martijn, Koninginnedag 2007.
Ries - Kreidlerclublid april 2010 - Met Martijn, Koninginnedag 2007.


Trouw lid van de Kreidlerclub, al sinds 2002. En heeft zich altijd ingezet, zelfs als moderator. Jarig in april, dus meteen een goede gelegenheid om Ries te bombarderen tot clublid van april 2010!

  V R A G E N L I J S T


 1. Wanneer werd jij besmet met het Kreidlervirus? Hoe oud was je toen en wat gebeurde er?

  Toen ik 12 jaar was kwam ging ik tijdens de verjaardag van mijn peet oom even in de schuur kijken waar mijn neef aan het sleutelen was. In de hoek stond een Kawasaki groene Kreidler RMC, met knal oranje gietwielen. Erg vet, en wat liep dat ding hard! Ja, mijn neef was zelf aan het vijlen geslagen, zelf een uitlaat gemaakt, en er zat een Mikuni carburateur op. Tot mijn neef op een gegeven moment zei: Wil je de Kreidler niet hebben? Ja dat wou ik wel natuurlijk.. Na goed, later bleek dat de cilinder gaar was, en ben ik samen met pa heel druk geweest om de brommer weer een beetje origineel te krijgen, want toen ik 16 werd wou ik er natuurlijk de weg mee op.


  De eerste Kreidler van Ries was groen met oranje
  De eerste Kreidler van Ries was groen met oranje


 2. Wat vind jij het leukste aan de Kreidlerhobby?

  Eigenlijk is het meeste aan de Kreidler hobby leuk om te doen, in de winter beleef ik het meeste plezier aan het helpen van mede hobbyisten, en zeker ook aan het zoeken naar onderdelen die zeldzaam zijn, en het uiteindelijk vinden. Bijvoorbeeld het reviseren van blokken mag ik dan ook graag doen. In de zomerdag ga ik naast de buitenlandse Kreidlerweekendjes het liefst met een stel maten de dijken, landweggetjes ed. onveilig maken met de brommer of motor!!


 3. Wat voor Kreidler vind jij het mooist?

  Toen ik brommer reed interesseerde mij originaliteit niet zo veel, ik had genoeg geld om de brommer rijdend te houden, maar het hield niet over (zal een bekend probleem zijn voor velen). Maar toen ik op mijn 17e de eerste onderdelen van mijn RS-GS kocht wist ik zeker dat die helemaal origineel moest worden..zie het resultaat [FOTO 2] En eigenlijk denk ik daar nog steeds hetzelfde over. Het mooiste vind ik een gave, gebruikte Kreidler, maar een mooie gerestaureerde Kreidler, die de fabrieksnieuwe modellen het dichtst benadert vind ik minstens zo mooi.

  De groene RS-GS van Ries is helemaal origineel
  De groene RS-GS van Ries is helemaal origineel

 4. Welk type Kreidler vind je het mooist, en welke het lelijkst?

  Met stip op nummer 1 staat bij Ries de oranje RS van 1972, met lange buddy, en de antraciete delen zoals het hoort.
  Met stip op nummer 1 staat bij Ries de oranje RS van 1972, met lange buddy, en de antraciete delen zoals het hoort.


  Toen ik met de RS-GS begon aan de restauratie vond ik dat het mooiste model, en moest ik niet veel weten van brommers met spaakwielen. Maar goed, schijnbaar is mijn smaak toch een beetje veranderd, en ben ik nu meer gek op brommers met spaakwielen. De RS-GS van 1977-1978 blijft zeker een favoriet, en zal ook niet snel wijken. Maar met stip op nummer 1 staat bij mij de oranje RS van 1972, met lange buddy, en de antraciete delen zoals het hoort. Gevolgd door de fluor RS van 1973.


 5. Je staat met je net gerestaureerde Kreidler op een meeting, en iemand zegt je dat je buddyseat van het verkeerde type is, hoe reageer je?

  Ik zou eerst even lachen, en dan tegen de persoon zeggen dat hij of zij toch wat beter in de folder moet kijken.

 6. Wie bewonder je het meest binnen de Kreidlerhobby?

  Ik bewonder vooral Dick Baan, die op een hoge leeftijd (volgens mij al tegen de 70 aan), nog steeds zeer actief is om het merk Kreidler in leven te houden! Maar ik waardeer ook alle andere handelaren die er voor zorgen dat er toch steeds voor schaarse producten een alternatief wordt geboden. Verder heb ik zeer veel ontzag voor Claus, die hele mooie dingen maakt, betrouwbaar tuningswerk levert, en voor iedereen klaar staat, de firma de Jager, die maar nieuwe, verbeterde, en snellere onderdelen uit de grond blijft stampen. Pa, die me altijd goed geholpen heeft, samen met pa heb ik bijvoorbeeld het eerste Kreidler blokken gereviseerd, en hij helpt nog steeds vaak met de Kreidler hobby. Maar ik bewonder natuurlijk ook de personen waar ik samen mee sleutel, ritten mee rijd, Kreidler weekendjes weg ga en dus veel plezier beleef: Pim, Melvin, Martijn, Richard, René, Gijs, Henk, Rob, Theo, Pascal en alle anderen die ik vergeten ben te noemen, Tjerry en Gert zijn ook vaak van de partij.

  Ries, Joris en andere vrienden tijdens de Kreidlervakantie naar Zeeland, 2004
  Ries, Joris en andere vrienden tijdens de Kreidlervakantie naar Zeeland, 2004

 7. Je bent één dag minister van verkeer, wat ga je doen?

  De A15 doortrekken van Nijmegen naar Duiven, en de A18 door trekken (nu Twenteroute). Als 2e er voor zorgen dat of de capaciteit van het wegennet verhoogd wordt, of de capaciteit van het openbaar vervoer verhoogd wordt i.c.m. aantrekkelijke reiskosten, maar dat laatste zal wel bij dromen blijven.

 8. Wat is je favoriete weg/route om met de Kreidler te rijden?

  Dat zijn er heel veel, maar het beste vermaak ik me nog op de dijk of een mooi rondje achterhoek. Rondje Huissen-Bemmel-Dodewaard-Opheusden-Driel-Arnhem is dan wel de favoriet.

 9. Wat vind jij van het opvoeren van de Kreidlers? Doe jij daar aan mee?

  De groene RS is opgevoerd, het is erg leuk, maar ook erg kostbaar. Als ik nog eens een Kreidler op bouw, dan wordt deze motorisch origineel, want dit loopt bijna altijd, en gaat veel langer mee, en is minder gevoelig voor de invloeden van het weer.

  Ries op zijn groene RS-GS, foto maart 2010
  Ries op zijn groene RS-GS, foto maart 2010

 10. Wie mag er absoluut niet op jouw Kreidler rijden?

  In principe laat ik niemand op mijn tweewielers rijden, ten eerste omdat alleen ik verzekerd ben volgens mijn polis. En ten tweede gaat er vaak wat mis met lenen en uitlenen, dan ben ik van mening dat ik eventueel gezeur beter kan voorkomen.

 11. Hoeveel Kreidlers heb jij? Zou je er nog een Kreidler bij willen hebben, en welk type dan?

  De groene RS-GS is rij klaar, en ik heb nog een RS van 1973 waarmee ik al een jaar of 6-7 met de restauratie bezig ben… er komt steeds iets anders tussen hahaha.

 12. Ben je nog gek van andere merken bromfietsen, motoren, auto's etc.?

  Zeker, de auto’s die ik echt leuk vind zijn niet te betalen helaas.

  Moto Morini 3 ½ 1976
  Moto Morini 3 ½ 1976

  Maar de motoren die ik mooi vind zijn redelijk te betalen… Ik ben sinds een jaar of 3 helemaal weg van de Moto Morini 3 ½ (met spaakwielen)… in 2007 heb ik deze 3 ½ van 1976 gekocht, vorig jaar heb ik haar optisch weer zo goed als origineel gemaakt. O.a. de originele Borrani velgen heb ik gevonden, rvs spaken (Haan Wheels), nieuwe banden.
  Ducati 748
  Ducati 748

  Het volgende project wordt het vervangen van de zuigers, en de cilinderkop reviseren, en een heleboel originele details weer in orde brengen, wat niet zo makkelijk is als bij een Kreidler.
  Daarnaast heb ik vorig jaar een droom van mij uit laten komen... Toen in 1995 mijn buurman een nieuwe Ducati 916SP kocht, was ik in 1 klap verliefd op de diepe, donkere V-Twin roffel.. Maargoed, die zijn zeer zeldzaam. Vorig jaar, na een jaar herstel van een ongeluk uit 2008 (er moest helaas wel een Kreidler voor wijken) heb ik deze Ducati 748s gekocht.


 13. Wat is het idiootste dat je ooit met je Kreidler hebt gedaan?

  Door weer en wind, met ijzel en sneeuw naar school/stage/werk rijden in de periode dat ik brommer reed, toen was ik 16-18 jaar.

 14. Ben je een mooi weer rijder, staat je Kreidler zelfs gepoetst in de huiskamer, of rij je dagelijks door weer en wind?

  Ik ben wel een mooi weer rijder, met regen is het toch minder leuk om te rijden. Daarnaast is het geen dagelijks vervoer voor mij, maar voor het plezier. Maar je ontkomt er niet altijd aan, als er bijvoorbeeld een bui regen valt tijdens een rit heb je weinig keus.

 15. Welk Kreidler- of motorevenement vind jij het leukst en wil je absoluut niet missen?


  1. Kreidler treffen in Neede2. 50/80cc treffen in Wellen (België)3. 50/80cc treffen in Duitsland, van Kreidler Freunde Norden.
  Ries op de Kreidler Mustang Cross Neede 2009 met Theo er naast.
  Ries op de Kreidler Mustang Cross Neede 2009 met Theo er naast.
  Wellen 2007 Ries op de RS-GS.
  Wellen 2007 Ries op de RS-GS.
  Ries, Martijn, Pim, René, Gert, Richard, Henk, Norden 2007.
  Ries, Martijn, Pim, René, Gert, Richard, Henk, Norden 2007. 16. Hoe goed vind je dat je zelf kunt rijden, op een schaal van 1 tot 10? En kun je dat toelichten?

  Poe, dat is een gewetens vraag, ik denk een 7, ik probeer altijd rekening te houden met wat mede weggebruikers doen en kunnen zien.


 17. Welke persoon of welk bedrijf heeft jou het best geholpen met je Kreidler?

  In de tijd dat ik brommer reed ben ik het beste geholpen door Paul Hendriks, alleen sinds zijn zaak gesloten is ben ik er eigenlijk niet meer geweest. Sindsdien haal ik de meeste Kreidler onderdelen bij Dick Baan of Homoet, en verzorgt Claus voor mij het aluminium laswerk en tunings werkzaamheden.

 18. Hoe vet smeer je je Kreidler, en meng je zelf?

  Ik smeer meestal 1 op 40, en meng sinds mijn 17e alleen nog maar zelf, met een kwalitatief goede volsynthetische olie.

 19. Je ziet dat iemand het Kreidlerkapje van je vorkbovenplaat probeert te stelen, wat doe je?

  Even kijken wie het is, maar het is wel te lopen dat hij/zij hard kan rennen, anders zijn ze wel aan de beurt.

 20. Wat vind jij het leukst op de Kreidlersite? En waar erger je je mateloos aan op de site?

  Folder restauraties, revisieverslagen, artikelen van vroeger, het Kreidlerclublid van de maand, en de afdeling Tuning zijn mijn favorieten.

  Andy en Ries kijken naar de racers in het museum in Lexmond, 2004
  Andy en Ries kijken naar de racers in het museum in Lexmond, 2004
 21. Welke onhebbelijkheid heb jij in het verkeer?

  Mensen met caravans die met 80 km/u op de snelweg vrachtwagens ophouden, waardoor gevaarlijke situaties ontstaan…

 22. Waarvoor ga jij naar een Kreidler-evenement, wat zie (of hoor) je daar het liefst?

  Voor het ouwehoeren met bekenden, treffen van mede hobbyisten, de onderdelenmarkt, en de rit (alleen als deze zonder voorrijder is).

 23. Doe jij veel zelf aan je Kreidler, of besteed je alles uit?

  Wat ik zelf kan doe ik zelf, en wat ik niet kan besteed ik uit. Spuiten, verchromen, poedercoaten, verzinken, wielen rijgen, nicasilen, enz. laat ik door een anderen doen, want die kunnen dat veel beter. Maar een blok reviseren mag ik graag zelf doen, maar dat wisten jullie denk ik al.

 24. Wat is je lievelingsmaal?

  Alles van de barbecue is lekker, daarnaast zijn boerenkool met worst, pizza en spaghetti mijn favorieten.

 25. Vind je de Kreidlerhobby duur, of kun je kopen wat je hebben wilt?

  Elke hobby kost nu eenmaal geld, de Kreidlerhobby vind ik soms wel duur, maar als ik het vergelijk met de motor hobby, valt het nog wel mee.

 26. Kun je alle onderdelen die je nodig hebt nog vinden? Helemaal niet meer, of alleen als je veel geld neertelt?

  Ik ben van mening dat bijna alles nog wel te koop is, als je genoeg betaalt, maar daar zit voor mij de uitdaging niet in. Het zoeken naar een bepaald onderdeel vind ik veel leuker. Eigenlijk heb ik alles wel kunnen kopen wat ik nodig had, soms heb je er wel geduld voor nodig, maar daar heb ik niet zo veel problemen mee.

 27. Vertel tot slot nog eens iets over je zelf....

  Afgelopen januari ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen met de opleiding HTS Werktuigbouwkunde, en heb ik ook direct werk gevonden, wat op het moment wel veel tijd op slokt. De Kreidler hobby staat daardoor sinds het afstuderen op een wat lager pitje.
  Sinds afgelopen jaar doe ik ook aan carnaval, een feest waar ik nooit veel van heb moeten weten, omdat ik altijd druk was met de 2wieler hobby, en eigenlijk de meeste vrienden buiten het dorp woonden, motor reden, en geen carnaval vierden.

  Ook leuk, iets moois bouwen met de carnavalgroep
  Ook leuk, iets moois bouwen met de carnavalgroep

  Maar na het 1 keer echt goed mee te maken, kijk ik nu al weer uit naar volgend jaar. De afgelopen wintermaanden (september-februari) hebben we deze creatie gemaakt met onze carnavals groep, hiermee zijn we 3e geworden in de getrokken wagen klasse hier in het dorp. Inmiddels is de wagen al weer afgebroken en zijn we aan het brainstormen over een onderwerp voor volgend jaar…


  Goede gastheer Ries met een bakkie koffie voor zijn gasten
  Goede gastheer Ries met een bakkie koffie voor zijn gastenLaatst bijgewerkt door Maarten op za mei 01, 2010 9:37 am, in totaal 2 keer bewerkt.

Share on FacebookShare on Twitter
Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: wo maart 31, 2010 7:33 am 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: di jan 03, 2006 10:08 am
Berichten: 1208
Woonplaats: Leidschendam
gefeliciteert Ries het is je gegund

gr eric


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: wo maart 31, 2010 7:53 am 
Offline
Medewerker Sectie FAQ
Avatar gebruiker

Geregistreerd: zo sep 08, 2002 9:48 am
Berichten: 1830
Woonplaats: Oosterhout
Ik sta er weer beeldig op! :lol:
Mooi stukkie Ries 8)


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: wo maart 31, 2010 8:11 am 
Offline
circuit rijder
Avatar gebruiker

Geregistreerd: vr jul 25, 2003 12:36 pm
Berichten: 2983
Woonplaats: Paramaribo
Kreidler man in hart en nieren Proficiat!. Leuk stukje overigens. Mag die jonge garde wel die op die oude dingetjes rondrijden. Blijft iets hebben!


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: wo maart 31, 2010 8:11 am 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: zo sep 21, 2008 5:35 pm
Berichten: 895
Woonplaats: Florettcity een plaats waar ik heerlijk kan toeven, het huis heeft een hok ernaast waar ik vaak ben.
Gefeliciteerd Ries :!:


Lutje


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: wo maart 31, 2010 8:12 am 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: di jul 10, 2007 10:10 pm
Berichten: 287
Woonplaats: Tiel
Eén van de sympathiekere die ik ben tegen gekomen in de "kreidlerwereld" !
En gouden handjes als het om blokrevisie gaat !

Ries proficiat kerel,het is je gegund :clap

Gr,
Albert


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: wo maart 31, 2010 8:16 am 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: zo jan 21, 2007 9:14 pm
Berichten: 3779
Woonplaats: Harkema
Gefeliciteerd Ries

mooi verhaal :arrow:


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: wo maart 31, 2010 8:24 am 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: zo aug 20, 2006 1:41 pm
Berichten: 4442
Woonplaats: opende
gefeliciteerd Ries, en nog vele jaren.

Wietse


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: wo maart 31, 2010 8:40 am 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: zo apr 25, 2004 4:17 pm
Berichten: 673
Woonplaats: 's-heerenberg
Leuk man! zo hoort het, het werd ook wel een keer tijd dat jij erop kwam! 8)

Laters


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: wo maart 31, 2010 8:47 am 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: wo okt 01, 2003 11:21 am
Berichten: 7068
Woonplaats: Grunn
Hoi Ries
van harte leuk verhaal.

greetz cave


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: wo maart 31, 2010 9:00 am 
Offline
Winnaar Kreidlerverkiezing crossklasse 2010
Avatar gebruiker

Geregistreerd: do dec 04, 2003 8:43 pm
Berichten: 18015
gefeliciteert Ries,een leuk verhaal :mrgreen: :clap


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: wo maart 31, 2010 9:05 am 
Offline
Winnaar Kreidlerverkiezing 2009
Avatar gebruiker

Geregistreerd: vr okt 13, 2006 10:47 pm
Berichten: 2287
Woonplaats: Leidschenveen / 's-Gravenhage
Gefeliciteerd met de begerenswaardige titel Ries :thumbsup

Leuk artikel om te lezen. De Ducati en de Moto Morini zijn ook geweldig. Afwisseling genoeg daar :wink:


Laatst bijgewerkt door MichielJ op wo maart 31, 2010 1:10 pm, in totaal 1 keer bewerkt.

Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: wo maart 31, 2010 9:09 am 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: zo nov 04, 2007 4:25 pm
Berichten: 1292
Woonplaats: alblasserdam
ries gefeliciteerd mooi verhaal en prachtige morini

peterria


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: wo maart 31, 2010 9:17 am 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: wo okt 05, 2005 5:50 pm
Berichten: 3747
Leuk Ries, het is je gegund, maar wel doorgaan met de kreidlerhobby hoor. :clap :D gr Jan.


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: wo maart 31, 2010 9:28 am 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: za sep 07, 2002 5:55 pm
Berichten: 1701
Woonplaats: Amstelveen
Van harte Ries, leuk dat je ook in het zonnetje wordt gezet !!


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: wo maart 31, 2010 9:31 am 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: ma nov 06, 2006 10:00 pm
Berichten: 897
Woonplaats: Thailand
Proficiat Ries!, jij bent een ware opvolger!, die Duc is wel een hit, had hem ooit is in het klein ! Leuk stukje overigens.

Succes verder, voor deze en vele volgende maanden :thumbleft

Groetjes Mopeddy


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: wo maart 31, 2010 9:38 am 
Offline
Expert
Avatar gebruiker

Geregistreerd: wo nov 27, 2002 10:55 pm
Berichten: 47060
Woonplaats: Gem. Leidschendam/Voorburg
Toppertje Ries,

Prachtig verslag met hele leuke foto´s. Ook leuk te zien hoe je van brommer puber (het ZeelandCamping verslag is echt lachen) naar volwassen kerel groeit.
Klasse dat Gert en ik ook genoemd worden op de Duitse 50 en 80CC treffens.
Daar trekken we altijd met elkaar op.
Altijd een grote bijdrage op het forum.

Enzo


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: wo maart 31, 2010 9:40 am 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: ma jun 02, 2008 6:10 pm
Berichten: 194
Woonplaats: Bilthoven
Gefeliciteerd! 8)

Tja caravans mogen in dit land eenmaal niet harder dan 80 hè :lol:
Groet Marijn


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: wo maart 31, 2010 10:11 am 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: za dec 30, 2006 8:55 pm
Berichten: 1285
Woonplaats: Utrecht
Gefeliciteerd Ries, leuk verhaal geworden! :clap

Gerwin


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: wo maart 31, 2010 10:19 am 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: zo aug 28, 2005 2:29 pm
Berichten: 3375
Woonplaats: schagerbrug
Ries toppie stukkie makker gefeliciteerd

:thumbleft mart©


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: wo maart 31, 2010 10:31 am 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: vr okt 24, 2008 6:06 pm
Berichten: 366
Woonplaats: omgeving westland
gefeliciteerd Ries, mooi verhaal weer.
groeten uit het westland


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: wo maart 31, 2010 11:23 am 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: wo jun 20, 2007 5:13 pm
Berichten: 3282
Woonplaats: Enschede
Gefeliciteerd Ries en mooi verhaaltje om te lezen!


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: wo maart 31, 2010 11:31 am 
Offline
Winnaar Kreidlerverkiezing 2011
Avatar gebruiker

Geregistreerd: vr dec 15, 2006 9:17 pm
Berichten: 3929
Woonplaats: mooiste plekje op de veluwe
Gefeliciteerd Ries :thumbleft .

gr bestman


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: wo maart 31, 2010 12:12 pm 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: zo okt 06, 2002 1:56 pm
Berichten: 2026
Woonplaats: Nijmegen
Haha lekker Ries! Ouwe fietsenmaker, gefeliciteerd! :P


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: wo maart 31, 2010 12:19 pm 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: zo okt 23, 2005 7:08 pm
Berichten: 1610
Woonplaats: Apeldoorn
Mooi verhaal van een sympathieke gozer :thumbleft
van harte gefeliciteerd Ries.


Omhoog
 Profiel  
 
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 53 berichten ]  Ga naar pagina 1, 2, 3  Volgende

Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen
Je mag geen bijlagen toevoegen in dit forum

Zoek naar:
Ga naar:  


Kreidlerservice - www.kreidlerservice.nl WTR: wij kunnen uw brommer/scooter of motor voor u reviseren en/of repareren. Ook voor tuning. Wij gaan voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Specialist in Kreidler, Sachs, Yamaha, Zundapp en AM6. Vele Kreidler onderdelen voor uw brommer of motorfiets razendsnel in huis met de website Kreidlerstore.nl!
Uw advertentie op Kreidler.nl!