Maarten's Kreidler Club!
MAARTEN'S KREIDLER CLUB!
Home
Home
Forum
Forum
Sitemap - Hoofdmenu
Sitemap
Help
Help
Inloggen
Log in
Contact
Contact

Aangepast zoeken
Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]
Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 41 berichten ]  Ga naar pagina 1, 2  Volgende
Auteur Bericht
BerichtGeplaatst: za maart 07, 2009 9:45 am 
Offline
Beheerder
Avatar gebruiker

Geregistreerd: zo sep 01, 2002 9:13 am
Berichten: 6011
Woonplaats: Den Haag, Nederland

Sander - Kreidlerclublid maart 2009

Het Kreidlerclublid van de maand maart 2009 is geworden: Sander. Zoals hij zelf zegt is hij niet de handigste, maar hij stond wel verbaasd toen hij zijn Kreidler helemaal uit elkaar had gehaald en weer in elkaar had gezet en toen geen boutjes over had gehouden. Als student doet hij de Kreidlerhobby met niet zo'n ruim budget, maar desondanks doet hij wel altijd enthousiast en opbouwend mee op de site.

Dus leuk dat je er bij bent op de site Sander!


  V R A G E N L I J S T

 1. Wanneer werd jij besmet met het Kreidlervirus? Hoe oud was je toen en wat gebeurde er?

  Toen ik 16 werd eind juli 2005 was ik, samen met mijn beste vrienden niet van plan om mijn brommercertificaat te halen. Uiteindelijk hebben we we toch maar besloten om dit wel te doen en ik liep geloof ik op 10 november dat jaar met een grijns met zo’n pasje bij het CBR naar buiten. Ik wist toen al dat ik op een Aprilia SR Ditech zou gaan rondrijden, maar toen een vriend van mij een scooter zonder, jawel, kappen kocht veranderde dat idee toch wel aardig. Ik mocht een ritje rijden maar merkte al snel dat ik een scooter absoluut voor geen meter vond rijden en na ongeveer 30 seconden rijden lag ik er dan ook naast...

  Sander - Kreidlerclublid maart 2009 - Op zijn Kreidler.
  Sander - Kreidlerclublid maart 2009 - Op zijn Kreidler. Waarom er geen motorschermen meer op zitten lees je verderop in het verhaal!

  Een kleine maand later kwam ineens het woord ‘Kreidler’ dat ergens in mijn onderbewustzijn rondzweefde naar boven, ben op marktplaats gaan kijken en wist al vrij snel dat zo’n apparaat mij eigenlijk wel erg leuk leek. Daarbij had mijn vader, zoals in mijn profiel te zien, er vroeger ook een gehad. En zo zat ik een paar dagen voor nieuwjaar zo trots als een hond met 7 lullen in de auto op weg naar huis met een rode Kreidler op de trailer. (Deze opmerking mag eventueel genuanceerd worden)

 2. Wat vind jij het leukste aan de Kreidlerhobby?

  Het leukste heb ik altijd het rijden zelf gevonden. Ik voel me altijd blij als ik op mijn Kreidler stap. Ik rij er niet zo vaak (meer) op, en moet dan ook vaak terugdenken aan ‘vroeger’ toen ik er elke dag mee naar de Havo reed. Dat ik dit vind kan overigens ook aan m’n redelijke onhandigheid liggen ;)

 3. Wat voor Kreidler vind jij het mooist?

  Eigenlijk van alles wel een beetje. Originele en als nieuw opgebouwde Kreidlers vind ik erg mooi maar een special zoals bijvoorbeeld die van Maarten en Parid (met spaakwielen) vind ik minstens even mooi.


  Sander - Kreidlerclublid maart 2009 - Toen hij zijn Kreidler net had, was die nog rood.

  Toen hij zijn Kreidler net had, was die nog rood.

 4. Welk type Kreidler vind je het mooist, en welke het lelijkst?

  Al sinds ik voor het eerst Kreidlers zag hebben de modellen van om en nabij 1973 het mooist gevonden. Als ik er echt eentje moet kiezen zeg ik de RS ’73 Luxus (die met de druppellamp en de twee losse tellers). Met zo’n basis zou ik ook graag een special willen bouwen maar dat vind ik zonde. Het lelijkst... tsja, ik ben nooit echt een fan geweest van Kreidlers met vierkante koplampen, cross-sturen en de bekende dunne immitatie chromen achterspatbordjes.

 5. Je staat met je net gerestaureerde Kreidler op een meeting, en iemand zegt je dat je buddyseat van het verkeerde type is, hoe reageer je?

  *kijkt naar buddy* Ik ben bang dat ik diegene dan gelijk moet geven.. Maar dat zou me verder niet zoveel uitmaken, ik heb immers bewust het goede type vervangen door een ‘verkeerde’.

 6. Wie bewonder je het meest binnen de Kreidlerhobby?

  Voornamelijk mensen van wie ik vind dat ze in mijn ogen iets goeds doen voor de hobby. To name a few. Ik moet zeker Claus bedanken voor alles wat hij voor mij gedaan heeft. Hij heeft er zeker een aantal keer voor gezorgd dat ik niet met veel hoofdpijn de Kreid voorgoed in de schuur gestopt heb. Daarnaast ook jou, Maarten. Buiten dat je natuurlijk deze site hebt opgericht en deze nog onderhoudt, dingen organiseert heb ik ook een mooi frame van je gekocht wat je me zeker gegund hebt, bedankt nog daarvoor. Als ik verder nog naar de site kijk dan benoem ik nog Tjerry, die heeft al een scheepslading mensen geholpen en ik verbaas me vaak ook over het geduld dat hij heeft om weer hetzelfde antwoord op een veel gestelde vraag te geven. Zo, de veren om in iemands kont te steken zijn op.

  Sander - Kreidlerclublid maart 2009 - Sander in actie op Lexmond 2007.
  Sander in actie op Lexmond 2007. Foto gemaakt door Michael (op de site "Kreidler" genaamd) 7. Je bent één dag minister van verkeer, wat ga je doen?

  (Deels als experiment) brommers/scooters minder op fietspaden laten rijden maar ze niet alleen op alle snellere wegen te verplichten. Daarbij zou ik de toegestane snelheid verhogen naar 50-55 kmpu (het is nu geloof ik 40 of 45) en vanaf je 17e een snelheid van 70 kmpu toestaan. Dit overigens alleen als de persoon geen boetes heeft gehad en daarbij zou ik wel de zwaarheid van de straffen een aanzienlijke hoop verhogen.

 8. Wat is je favoriete weg/route om met de Kreidler te rijden?

  De tussendoor route van Poeldijk naar ’s Gravenzande die ik altijd reed. Rustige weg, een aantal mooie bochten en ben er in twee jaar maar twee of drie keer een agent tegen gekomen.

  De appel valt niet ver van de boom, Sander's vader was ook Kreidlerfan!
  De appel valt niet ver van de boom, Sander's vader was ook Kreidlerfan!

 9. Wat vind jij van het opvoeren van de Kreidlers? Doe jij daar aan mee?

  Mijn Kreidler is lichtjes opgevoerd en ik heb er in principe niets op tegen. Ik kijk altijd naar het totaal plaatje en als de Kreidler daarbij nog duidelijk de Kreidler look heeft dan maakt het mij niet uit of er een 110cc membraanblok onder hangt. Maar na gepakt te worden met een opgevoerde moped en vervolgens het rijk en iedereen en alles uitschelden vind ik dom, doe het dan niet.

 10. Wie mag er absoluut niet op jouw Kreidler rijden?

  Eigenlijk mag iedereen wel op mijn Kreidler rijden, tenzij ik weet dat deze persoon absoluut niet kan rijden bijvoorbeeld.

 11. Hoeveel Kreidlers heb jij? Zou je er nog een Kreidler bij willen hebben, en welk type dan?

  Ik heb er nu een die ik (denk ik) nooit meer wegdoe en ik zou er uiteraard nog wel een zooitje bijwillen. Ik rij echter al praktisch nooit op mn huidige dus dan heb ik ook niet zoveel aan nog meer.

 12. Ben je nog gek van andere merken bromfietsen, motoren, auto's etc.?

  Met andere brommers heb ik nooit echt iets gehad en ik moet toegeven dat ik altijd meer van vierwielers heb gehouden, het liefst van die uit het land van de laars en daarbij heb ik somehow ook een interesse in (oude) Formule 1.

  Alles overgebouwd op het gele frame. Alleen nu nog een RVS voorspatbordje!
  Alles overgebouwd op het gele frame. Alleen nu nog een RVS voorspatbordje!

 13. Wat is het idiootste dat je ooit met je Kreidler hebt gedaan?

  Echt idiote dingen heb ik nooit gedaan geloof ik. Ik heb wel ooit eens een keertje ergens op straat mijn kappen opnieuw matzwart gaan spuiten, vervolgens een broodje gaan eten en de kappen vergeten. En toen was er iemand overheen gereden...

 14. Ben je een mooi weer rijder, staat je Kreidler zelfs gepoetst in de huiskamer, of rij je dagelijks door weer en wind?

  Ik reed er ooit mee door weer en wind, kan je vertellen dat je Schürmanns daar niet beter van worden en ik rij er nu eigenlijk alleen nog maar meer rond in de zomer/als het goed weer is. Maar als ik graag een ritje met het ding wil rijden en het regent een beetje dan houdt me dat waarschijnlijk niet tegen. De Kreidler staat overigens gewoon in de schuur, op het moment dat mams thuiskomt en hij staat in de woonkamer dan kan ik hard gaan rennen. Ik ben wel sneller, dat scheelt.

 15. Welk Kreidler- of motorevenement vind jij het leukst en wil je absoluut niet missen?

  In de 2 jaar dat ik actief Kreidler reed heb ik een handvol toerritjes gereden en ik vond die van Lexmond en de door Leo Jordaan georganiseerde Langs de kustrit het leukst.

 16. Hoe goed vind je dat je zelf kunt rijden, op een schaal van 1 tot 10? En kun je dat toelichten?

  Toen ik mn Kreidler net had was het schandalig dat ik op de weg rondreed, gelukkig was dat na een halfjaartje een stuk beter en bleef zich ook nog wel verbeteren. Als cijfer zou ik mezelf een 7 – 7,5 geven.

 17. Welke persoon of welk bedrijf heeft jou het best geholpen met je Kreidler?

  Wat betreft technische dingen, ik ben naar twee zaken geweest voor mijn Kreidler, de een beviel absoluut niet goed en de tweede heb ik al eerder genoemd, dat is Claus’ Kreidler Enterprise LTD ;) Vooral van zijn praktische kennis stond ik zelf als onwetende redelijk vaak versteld. Iemand met het Kreidlerhart op de goede plek.

  Sander op zijn Kreidler.
  Sander op zijn Kreidler.

 18. Hoe vet smeer je je Kreidler, en meng je zelf?

  In m’n gehele Kreidlertijd heb ik op 1 keer na altijd gewoon brommix getankt, hij loopt er prima op.

 19. Je ziet dat iemand het Kreidlerkapje van je vorkbovenplaat probeert te stelen, wat doe je?

  Het raar vinden want ik heb er geen een maar als dat wel zo zou zijn dan zou ik hem er zeker wel op aanspreken dat hij hem toch maar beter kan laten zitten.

 20. Wat vind jij het leukst op de Kreidlersite? En waar erger je je mateloos aan op de site?

  De leuke dingen: sommige restauraties, een aantal delen van het chatgedeelte en als ik zelf een probleem heb, het technische gedeelte. De minder leuke dingen vind ik mensen die praktisch nooit op de site zijn en vervolgens als ze iemand niet mogen ineens even flink toe slaan met een onzin bericht en zich vervolgens niet meer zien en hetzelfde een bepaalde tijd later weer doen.

 21. Welke onhebbelijkheid heb jij in het verkeer?

  Geen enkele eigenlijk.

 22. Waarvoor ga jij naar een Kreidler-evenement, wat zie (of hoor) je daar het liefst?

  Mooie Kreidlers, wat gezichten bij de machine en als lid van de Liga der Homoetsnuivers > niet-standaard uitlaatgeluiden.

 23. Doe jij veel zelf aan je Kreidler, of besteed je alles uit?

  Ik zou het graag zelf allemaal wel willen doen en ik heb tot mijn verbazing mijn Kreidler ooit gestript en weer opgebouwd zonder dat ik daarbij boutjes en moeren overhad, maar verder ben ik a-technisch en moet zo ongeveer alles wel uitbesteden.
  Sander - Kreidlerclublid maart 2009 - De gele Kreidler zonder motorschermen.
  De gele Kreidler zonder motorschermen. 24. Wat is je lievelingsmaal?

  Een aantal dingen, en ik lust niet eens zoveel. Ik zeg nu Chinese Dim Sum (hartige hapjes en de lokale Shoarma tent, de eigenaar van die toko is echt een legende.

 25. Vind je de Kreidlerhobby duur, of kun je kopen wat je hebben wilt?

  Ik vind de hobby wel duur(der) geworden in de relatief korte tijd dat ik me met Kreidlers bezig hou. Ik kan (gelukkig) niet alles kopen wat ik wil, anders denk ik dat ik helemaal los zou gaan terwijl ik het allemaal niet nodig heb. Naar mijn mening vind ik het wel jammer dat als de prijzen voor een bepaald onderdeel een tijd lang hetzelfde blijven dat er altijd weer iemand is die het ineens voor meer aanbiedt waarna de rest snel volgt en dat alles zich een tijdje later weer herhaalt.

 26. Kun je alle onderdelen die je nodig hebt nog vinden? Helemaal niet meer, of alleen als je veel geld neertelt?

  Het meeste wat ik zou willen om een in mijn ogen mooie Kreidler op te bouwen/restaureren is er nog wel. Met uitzondering van de twee losse tellers en houders.

  Sander - Kreidlerclublid maart 2009 - De gele Kreidler
  De gele Kreidler met kappen.

 27. Vertel tot slot nog eens iets over je zelf....

  Tsja, ik ben dus Sander. In het dagelijks leven ben ik student. Een aantal van mijn interesses staan al in mijn profiel en ik zou ooit in mijn leven nog wel eens Mount Everest willen beklimmen. Ik ben verder een vrij makkelijk, wel lui persoon. Ga verder graag met vrienden uit en probeer een hoop lol in het leven te hebben.
  Cheers,

  SanderShare on FacebookShare on Twitter
Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: za maart 07, 2009 6:07 pm 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: za feb 12, 2005 6:57 pm
Berichten: 1641
Woonplaats: egg mountains city (achterhoek)
gefeli met je kreidler club lid van de maand.

lampie


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: za maart 07, 2009 6:09 pm 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: zo feb 06, 2005 5:59 pm
Berichten: 919
Woonplaats: Rotterdam
Leuk stuk Sander !
Vooral blijven rijden en niet laten verstoffen die Kreidler !
En de Kreidler komt vanzerlf wel in de woonkamer, de mijne is ook al gepromoveerd van de straat via de tuin naar de gang.

:mrgreen:


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: za maart 07, 2009 6:13 pm 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: do mei 12, 2005 11:39 am
Berichten: 1884
Woonplaats: Ergens in Flevoland
Leuk stukje! :)


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: za maart 07, 2009 6:13 pm 
Offline
Beheerder
Avatar gebruiker

Geregistreerd: za sep 01, 2007 10:06 pm
Berichten: 613
Woonplaats: 's-Heerenbroek
Gefeliciteerd Sander. Leuk stukje weer.


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: za maart 07, 2009 6:20 pm 
Offline
Beheerder
Avatar gebruiker

Geregistreerd: zo sep 01, 2002 9:13 am
Berichten: 6011
Woonplaats: Den Haag, Nederland
En zo kunnen we elke maand weer met een andere liefhebber kennismaken. Van het hoge noorden tot aan België, jong of oud, een hele verzameling Kreidlers in het bezit hebbend of "slechts" eentje.
Gezellig cluppie hebben we! :-)


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: za maart 07, 2009 6:29 pm 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: za sep 07, 2002 1:08 pm
Berichten: 6256
Gefeliciteerd! Eentje om de gemiddelde leeftijd naar beneden te halen!


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: za maart 07, 2009 6:31 pm 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: wo okt 01, 2003 11:21 am
Berichten: 7068
Woonplaats: Grunn
van harte Sander.... blij dat je het stokje hebt overgenomen.... :mrgreen:

al die aandacht het viel niet mee......

greetz cave 8)


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: za maart 07, 2009 6:53 pm 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: di nov 12, 2002 7:05 pm
Berichten: 4349
Woonplaats: Onder steen 13
Van Harte !! :clap

Leuk om ook eens een lid van de "jongere generatie" in het centrum van de belangstelling te zien staan denk ik dan als bouwjaar 1969 zijnde. :wink:


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: za maart 07, 2009 6:53 pm 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: ma aug 20, 2007 8:28 pm
Berichten: 269
Woonplaats: Oostenrijk
't is wel grappig :D :D :D

Grr


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: za maart 07, 2009 7:12 pm 
Offline
Expert
Avatar gebruiker

Geregistreerd: wo nov 27, 2002 10:55 pm
Berichten: 47046
Woonplaats: Gem. Leidschendam/Voorburg
Sander gefeliciteerd,

Leuk een keer wat van de nieuwe garde te weten. Die "oude rotten" weten we vaak het meeste al van.

Leuke antwoorden hier en daar. Zie ook mijn naam nog voorbij komen :)

Enzo


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: za maart 07, 2009 7:17 pm 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: wo sep 20, 2006 6:05 pm
Berichten: 3287
Woonplaats: Ypenburg (s'Gravenhage)
we maken mischien nog wel eens kennis

gefeliciteerd


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: za maart 07, 2009 7:24 pm 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: zo nov 04, 2007 4:25 pm
Berichten: 1291
Woonplaats: alblasserdam
sander leuk stukie

en fijn dat er nog steeds jongens zijn die het kreidler hoby gebeuren

fris houden en nieuw leven in blazen top :clap


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: za maart 07, 2009 7:43 pm 
Offline
Medewerker Sectie FAQ
Avatar gebruiker

Geregistreerd: wo nov 06, 2002 1:54 pm
Berichten: 5047
Woonplaats: Achterhoek
Gefeliciteerd Sander!


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: za maart 07, 2009 8:46 pm 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: di jul 08, 2008 12:54 pm
Berichten: 148
Woonplaats: Kortrijk
wel grappig dat hij zijn motorbeschermers vergeten liggen heeft :lol: maar hij heeft wel gelijk dat tjerry hier al ZEER veel mensen geholpen heeft!! :clap
frédéric


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: za maart 07, 2009 8:48 pm 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: za sep 30, 2006 12:55 pm
Berichten: 534
Woonplaats: Kudelstaart
Sander,

van harte met je status van deze maand!

Dennis


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: za maart 07, 2009 9:22 pm 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: zo jan 21, 2007 9:14 pm
Berichten: 3779
Woonplaats: Harkema
Gefeliciteerd met jouw kreidlerclublid van de maand.

Mvgr


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: za maart 07, 2009 9:58 pm 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: wo dec 14, 2005 6:40 pm
Berichten: 1473
Woonplaats: het Westland, bij Den Haag
Enzo-tvdzijden schreef:
Sander gefeliciteerd,


Leuke antwoorden hier en daar. Zie ook mijn naam nog voorbij komen :)

Enzo


Alsjeblieft Tjer!

caveman schreef:
van harte Sander.... blij dat je het stokje hebt overgenomen.... :mrgreen:

al die aandacht het viel niet mee......

greetz cave 8)


Inderdaad Cave, sta er nog geen dag op en moest ze nu al van me af slaan ;)Verder iedereen, bedankt :)


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: za maart 07, 2009 10:05 pm 
Offline

Geregistreerd: zo sep 08, 2002 1:57 am
Berichten: 4896
Woonplaats: alhier
Graag gedaan Sander.


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: za maart 07, 2009 10:09 pm 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: wo okt 05, 2005 5:50 pm
Berichten: 3746
Leuk Sander, gefeliciteerd :clap :D


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: za maart 07, 2009 10:41 pm 
Offline
Winnaar Kreidlerverkiezing 2009
Avatar gebruiker

Geregistreerd: vr okt 13, 2006 10:47 pm
Berichten: 2287
Woonplaats: Leidschenveen / 's-Gravenhage
Gefeliciteerd Sander. Heb het stukje met plezier gelezen.

Maar hoe zit dat nu met die kappen op straat spuiten :?: :lol:


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: zo maart 08, 2009 11:40 am 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: za dec 30, 2006 8:55 pm
Berichten: 1285
Woonplaats: Utrecht
Gefeliciteerd Sander, leuk om te lezen. :)

Gr,
Gerwin


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: zo maart 08, 2009 1:11 pm 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: vr jan 14, 2005 11:04 pm
Berichten: 1697
Gefeliciteerd & weer ´n leuk stukje om te lezen, alleen dat van die vierkante koplampen :cry: [-X , is de leeftijd misschien hahaha :wink:

groeten Michel


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: zo maart 08, 2009 1:37 pm 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: do feb 05, 2004 10:50 pm
Berichten: 3211
Woonplaats: Heos zeeland
Ik ken je verder niet sander maar het is weer een leuk stukje.
Je hebt i.i.g voor het juiste merk gekozen.
En die tijd dat je 16 was en er op naar school reed vergeet je nooit meer das het leuke eraan.
Niet weg doen die brommer maar gewoon de ritten meerijden.
gefeliciteerd

gr Andre


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: zo maart 08, 2009 2:07 pm 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: do apr 10, 2003 9:21 pm
Berichten: 1901
Woonplaats: Wateringen
Sander gefeliciteerd leuke artikel om te lezen!
super dat mij foto is gebruikt die ik van jou maakte toen in lexmond! 8)


Omhoog
 Profiel  
 
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 41 berichten ]  Ga naar pagina 1, 2  Volgende

Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 0 gasten


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen
Je mag geen bijlagen toevoegen in dit forum

Zoek naar:
Ga naar:  


Kreidlerservice - www.kreidlerservice.nl WTR: wij kunnen uw brommer/scooter of motor voor u reviseren en/of repareren. Ook voor tuning. Wij gaan voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Specialist in Kreidler, Sachs, Yamaha, Zundapp en AM6. Vele Kreidler onderdelen voor uw brommer of motorfiets razendsnel in huis met de website Kreidlerstore.nl!
Uw advertentie op Kreidler.nl!