Handleiding voor het forum "Evenementen - Events"

Evenementen aankondigen, bezoeken en er verslag van doen.
Present, visit and talk about Kreidler events.
Plaats reactie
Bericht
Auteur
Gebruikersavatar
Maarten
Beheerder
Berichten: 8133
Lid geworden op: 01 sep 2002, 09:13
Locatie: Den Haag, Nederland
Has thanked: 99 times
Been thanked: 85 times
Contacteer:

Handleiding voor het forum "Evenementen - Events"

#1 Bericht door Maarten » 28 mar 2005, 18:52

Handleiding & Gedragscodes voor het forum "Evenementen - Events"

In deze sectie kan alles besproken worden wat met evenementen te maken heeft.
De regels voor deze sectie zijn als volgt:
  • Een evenement mag maximaal 4 maanden vantevoren aangemeld worden d.m.v. een topic, dit geldt echter niet voor de kalender.
  • Wil je meer dan 4 maanden dingen bespreken omtrent een te organiseren evenement, dan is het wel toegestaan een topic hiervoor te openen in de chat.
  • Het evenement moet betrekking hebben tot het merk Kreidler (dus geen evenement wat uitsluitend over een ander merk gaat).
  • De geplaatste berichten behoren inhoudelijk over het evenement te gaan, het is dus geenszins de bedoeling er een chattopic van te maken.
  • Vermeld in het onderwerp van de topic de naam van het evenement, de plaats en de volledige datum van het evenement, bijvoorbeeld "Zomerrit Amsterdam 6 juli 2008".
Kalender

Op de frontpage van https://www.kreidler.nl is de kalender te zien. Deze kalender houdt zich zelf bij en is 100% dynamisch.. d.w.z. dat als een evenement is afgelopen, dat het dan automatisch verdwijnt. Komen er nieuwe evenementen bij, dan verschijnen deze vanzelf in het rijtje.

Om zelf een evenement toe te voegen aan de kalender druk je op Afbeelding Kalender bovenaan de pagina.
Vervolgens druk je op: Nieuw evenement, onderaan de pagina. Je voert de datum/tijd en de verdere gegevens in en drukt op OK
Je evenement wordt nu bekeken door de moderator van de kalender en als het in orde is, komt hij er vanzelf op te staan.

Disclaimer
Alhoewel we onze uiterste best doen om de evenementen zo zorgvuldig mogelijk bij te houden en ook de informatie daaromtrend zo zorgvuldig mogelijk in te winnen, kan de organisatie van https://www.kreidler.nl niet aansprakelijk worden gehouden voor foutief geplaatste informatie.

Deelname aan evenementen, zoals toerritten, geschiedt geheel voor eigen risico. Houdt u zich altijd aan de aanwijzingen van de organisatie of de aanwijzingen van de autoriteiten zoals de politie. Gedurende een evenement dient u zich te houden aan de verkeersregels, en dient u zich normaal te gedragen. Daaronder vallen oa. dat uw voertuig in een goede technische conditie dient te zijn.
Ongewenst gedrag tijdens evenementen wordt niet gewaardeerd en kan er toe leiden dat de betreffende deelnemer door de organisatie gesommeerd wordt om weg te gaan. Voorbeelden van ongewenst gedrag zijn alle dingen die niet passen binnen de gangbare normen en waarden zoals agressief gedrag, onder invloed zijn, scheldpartijen, het uiten van bedreigingen, rijden met te lawaaierige voertuigen, rijden met hoge snelheden waar dit niet is toegestaan, roekeloos gedrag, het in gevaar brengen van zich zelf of anderen etc. etc.
Kreidler.nl kan nimmer aansprakelijk worden gesteld voor schade of problemen welke zijn ontstaan door of tijdens op deze site aangekondigde evenementen.

Update 04-11-07

Zie ook deze topic

Plaats reactie