Johan (Emilio) - Kreidlerclublid oktober 2009

Elke maand zetten we iemand van de club in de schijnwerpers
Bericht
Auteur
Gebruikersavatar
Maarten
Beheerder
Berichten: 7842
Lid geworden op: 01 sep 2002, 09:13
Locatie: Den Haag, Nederland
Contacteer:

Johan (Emilio) - Kreidlerclublid oktober 2009

#1 Bericht door Maarten » 03 okt 2009, 15:59

Johan (Emilio) - Kreidlerclublid oktober 2009

Johan op de RSAl op jonge leeftijd werd Johan (Emilio) besmet door het Kreidlervirus en genoot hij volop van bromfietsen en Kreidlers in het bijzonder. Daarna kwamen de serieuze jaren van carriére en relatie, maar gelukkig surfte hij in 2003 Kreidler.nl binnen waardoor hij zijn jeugdliefde terugvond... De Kreidler!


V R A G E N L I J S T

Wanneer werd jij besmet met het Kreidlervirus? Hoe oud was je toen en wat gebeurde er?

Op mijn 12de jaar werd ik reeds blootgesteld aan dit levensbeïnvloedende virus! In die tijd croste ik, zoals vrijwel iedereen in het dorp, wat rond op de Kapiteyn Mobilette of Vespa van mijn zussen. Mijn vriend kreeg van zijn oom een Kreidler 3 handbak om deze tot crossbrommer te laten transformeren. Buiten het feit dat hij daardoor onverslaanbaar was geworden was die Kreidler onverwoestbaar en juist dat was de grote tegenstelling tot die frikadellen waar wij op reden. De keuze voor een Kreidler was dus snel gemaakt….. Desondanks waren de eerste 3 brommers allemaal een Yamaha FS1 R2U. Mijn ouders vonden het toch maar erg verstandig dat ik mijn hobby maar zelf zou moeten financieren (gelijk hadden ze met de wetenschap van nu). Een nieuwe Yamaha was immers 1.300 gulden (wat schrijft dat lekker gulden ipv euro-)) goedkoper dan een Kreidler. Binnen 6 maanden had ik alle 3 (nieuwe!) Yamaha's in de gort gereden. Dan toch maar het wijze besluit genomen om de groene RMC van mijn vriend te kopen en warempel de daarop volgende 6 maanden zonder problemen doorgekomen totdat…… een auto toch iets steviger in elkaar bleek te zitten dan mijn RMC-(. Van de verzekeringspenningen en de inruil heb ik dan toch eindelijk mijn nieuwe grijze RMCS gekocht. Wat was ik trots op mijn stalen Ros met zijn 4 bakkie en zijn een top van 95 km/h vanaf dag 1. Gedurende 2 jaren heb ik zonder problemen iedere dag 50 kilometer naar Eindhoven gereden waarna ik hem aan de jongste broer van mijn vriendin (nu mijn zwager dus) heb verkocht. In 2003 toevallig surfend op Kreidler.nl gekomen en…..direct weer helemaal verliefd geworden op mijn eerste liefde: de Kreidler!! Ik besloot om dezelfde grijze vlam weer aan te schaffen maar wilde zo rond mijn veertigste inmiddels wel legaal snel gaan rijden (hoe zat dat ook weer met verstand komt met de jaren ;)) zodat ik besloot mijn motorrijbewijs te halen en een mooie grijze RS te kopen precies zo als mijn RMCS was maar dan met een ronde i.p.v. vierkante koplamp. In mijn jonge jaren was ik door de originele Van Veen 007 kuip altijd geïntrigeerd geweest maar kon deze helaas nooit betalen. Nu wat jaren verder kon ik een mooi kuip via Damspeed kopen zodat ik heden ten dage iedere dag mijn jeugddroom kan bewonderen-))!!Bloembollenrit 2009 op de RS met 007 kuip

Wat vind jij het leukste aan de Kreidlerhobby?

Mannen kun je vaak wakker maken voor één ding! Juist: voor mij is dat alles wat met betrekking tot Kreidler te maken heeft en dan bedoel ik dat ook tot in de ruimste zin des woords. (Nu zou ik wel eens willen weten wat jullie gedacht hadden-))!

Ik hou van sportief rijden en mijn aandachtsgebied ligt derhalve wel bij het tunen van de Kreidler.

Doordat ik dit jaar een speciale motoraanhanger heb gekocht ben ik in staat door het hele land ritjes te rijden waardoor ik steeds meer forumleden persoonlijk leer kennen en van hun gezelligheid mag genieten. Juist dit laatste aspect vind ik het leukste aan mijn hobby!


Wat voor Kreidler vind jij het mooist?

Genieten doe ik van iedere Kreidler: van Eitank tot de RMC modellen en van Crosser tot Racer om de Cuppers zeker niet te vergeten. Snel, origineel of special het maakt me niet veel uit. Soms moet ik echt moeite doen om mijn hoofd bij het verkeer te houden als er plotseling een Kreidler opduikt. Ik heb namelijk de neiging om achterstevoren in die auto te gaan zitten om die Kreidler maximaal in me op te nemen. Geen goed plan met de huidige verkeersdrukte en ben al dus weleens door het spreekwoordelijke oog van de naald gekropen-)).Een gele rakker op een terrasje


Welk type Kreidler vind je het mooist, en welke het lelijkst?

Als ik dan toch een keuze zou moeten maken dan ga ik voor mijn RMC/RS modellen en dan met name de laatste bouwjaren. Deze modellen waren voor mijn jaargang toch wel de hipste. Bovendien heb ik de warmste gedachten/emoties aan dit model (politieachtervolgingen etc-)).
Lelijke modellen bestaan niet indien je het betreffende Kreidler model met het oog van die tijd bekijkt.


Je staat met je net gerestaureerde Kreidler op een meeting, en iemand zegt je dat je buddyseat van het verkeerde type is, hoe reageer je?

Hahahaha…. Das een goede vraag! Zolang Tjerry het niet is die het me zegt neem ik hem niet serieus. Ik loop inmiddels lang genoeg mee om exact van mijn modellen te weten wat ori is of niet maar laat de persoon wel in zijn waarde en als ik twijfel dan bel ik per direct Tjerry op ;)!


Wie bewonder je het meest binnen de Kreidlerhobby?

In het algemeen houd ik in het bijzonder van mensen met passie! Passie zorgt ervoor dat je excelleert in datgene wat je doet. Het maakt niet uit wat dat dan ook zijn moge.

De mensen waar ik van vind dat ze excelleren zijn voor mij:

Roman (Eifelyeti)
Roman is een uitgesproken perfectionist op technisch gebied. Hij brengt uren per dag door in zijn werkplaats waar hij voornamelijk motorenrevisie voor zijn rekening neemt. Als voormalig fabrieksteammonteur op GP niveau reviseert hij nu nog motoren voor een klein GP Moto Cross Team en onderhoud hij tevens 3 KTM SXS250 4T blokken. Al mijn blokjes zijn door hem gedaan en lopen inmiddels beter als dat ze destijds uit de winkel kwamen. Roman hanteert de slogan: für mich kein Murks! Op zijn Hollands: voor mij geen rotzooi!

Marinus
Op gebied van Tuning ken ik niemand anders waar het hart zo van vol is als dat van Marinus. Hij heeft de passie en strijdlust nog van een 16 jarige knaap. Als je met hem over tuning spreekt dan krijgt hij die “gevaarlijke„ twinkeling in zijn ogen van “kom maar op„!
Marinus beseft dat slechts de perfectie je naar het volgende niveau brengt vandaar dat hij, in mijn ogen, op eenzame hoogte staat voor wat betreft know how en executie van die know how op ons forum.

Tjerry
Ik heb hem al eerder in mijn verhaal genoemd. De man met meer antwoorden dan je aan vragen kunt stellen. Tja….wat moet je hier nog aan toevoegen?!


Een kijkje in de 007 kuip

Je bent één dag minister van verkeer, wat ga je doen?

De levensgevaarlijke situatie voor bromfietsers afschaffen! Iedere brommer mag voor wat mij betreft 85 km/u rijden. Op deze wijze kunnen ze van het fietspad af en normaal met de snelheid van het verkeer meerijden. We zijn dan ook meteen van het opvoerprobleem af. Ze rijden dan de snelheid waarop ze eigenlijk geconstrueerd zijn. Ik denk dat de tijd nu rijp is omdat iedereen vanaf 16 jaar een rijbewijs moet halen die ze dan ook kwijt kunnen raken bij eventuele overtredingen. Men gaat dus eerder nadenken en men krijgt praktijk onderricht voordat ze op zo'n “snel ding„ stappen.


Wat is je favoriete weg/route om met de Kreidler te rijden?

Ik rijd dagelijks 50 kilometer per dag met een Kreidler. Welke is afhankelijk van mijn stemming. Er staan me diverse routes: Ééntje laat me door Nederlands Limburgs land toeren. De andere voert me door de mooiste plekjes van Zuidoost Brabant terwijl de laatste me de meest romantische plaatsjes van Belgisch Limburg laat zien. Het wonen op een landengrens waar drie provinciën bij elkaar komen heeft zeker voordelen!-) Het is alleen jammer dat in het Zuiden zo weinig Kreidler activiteiten zijn-((…..


Wat vind jij van het opvoeren van de Kreidlers? Doe jij daar aan mee?


Sportief rijden vind ik helemaal te gek. Ik wil in tegenstelling tot mijn jeugdjaren echter zoveel mogelijk legaal rijden vandaar dat al (mijn) Kreidlers op motorkenteken staan. “Mijn„staat tussen aanhalingstekens omdat mijn vrouw nog een RMCS heeft staan waar ze af en toe op rijdt. De top van deze Kreidler bedraagt overigens ook 90 km/h vandaar dat ik het op prijs zou stellen dat ook zij voor een motorrijbewijs zou gaan.
Ondanks het feit dat ik sportief rijden zo leuk vind zul me vaak met een sukkelgangetje van 45-50 op het fietspad vinden juist omdat ik ook erg kan genieten van datgene wat ik allemaal kan zien en met een snelheid van 100 km/h zie je helaas niet veel.

Om “snel„ te kunnen rijden heb ik VHS tuning gevraagd een speciaal blok te bouwen met carterinlaat en een bigbore cilinder. We wilden 120 km/h halen met een brede powerband. Het project is een beetje uit de hand gelopen en inmiddels zitten we op een top van 130+ wat ik overigens bijna nooit rijd….
Op mijn Youtube pagina: http://www.youtube.com/user/Kreidlervanveen007 kun je het ontstaan van mijn “snel„ RS project zien.


Wie mag er absoluut niet op jouw Kreidler rijden?

Er rijden geen andere personen op mijn Kreidler buiten diegene die er toevallig aan moeten werken. Dit vanaf het moment dat mijn vrouw steigerend op één wiel in een 1.50 meter diepe sloot reed. Pascal (Nozems) is de enige uitzondering op de regel geweest. Wij hebben afgelopen zomer ff geswingd;).
Verder wil Roman niet op de Mamba rijden zolang zijn eigen RS nog niet klaar is….hij zou zo maar verpest kunnen worden ;)


Hoeveel Kreidlers heb jij? Zou je er nog een Kreidler bij willen hebben, en welk type dan?

Ik ben de gelukkige eigenaar van 5 Kreidlers:

1. De in Duitsland welbekende “Black Mamba„. De RS met de 007 van Veen kuip uit 1979.
2. Mijn originele KVV GS80.
3. De RMCS uit 1981 van mijn vrouw.
4. Een Kreidler Mustang 80 (LK800) uit 1981 en
5. Een Kreidler Mustang 80 (LK800) uit 1982.

Op het programma staat nog een originele (!!) racer van het Lazzarini tijdperk. Kosten nog moeite zal ik besparen om er ééntje te pakken te kunnen krijgen. Deze Kreidler komt op de dressoir van mijn bureau te staan zodat ik hem iedere werkdag kan bewonderen. Het sparen is inmiddels begonnen……..

Als laatste wil ik nog een originele VHS crosser hebben. Een nieuwe dan wel te verstaan. Harrie van Hout trekt er momenteel niet erg hard aan om er eentje voor me te bouwen maar ik ben erg geduldig (en vasthoudend).


Ben je nog gek van andere merken bromfietsen, motoren, auto's etc.?

In mijn collectie staat de allermooiste brommer die ooit in mijn optiek gebouwd is. Helaas is dit geen Kreidler. De mooiste Brommer is: die feuer Rote! Een originele Hercules Ultra LC uit 1978. Geweldige mooie brommer met waterkoeling en een dubbele schijfrem op het voorwiel. Persoonlijk vind ik dat ook de rijeigenschappen van deze brommer superieur is aan die van de Kreidler. Desondanks staat Kreidler toch op 1;).


Mooie collectieWat is het idiootste dat je ooit met je Kreidler hebt gedaan?

In mijn jonge jaren heb ik vaak de politie uitgedaagd (oeps vertel het niet mijn kinderen). Ze waren echter nooit snel genoeg in hun busjes om me te pakken te krijgen...


Ben je een mooi weer rijder, staat je Kreidler zelfs gepoetst in de huiskamer, of rij je dagelijks door weer en wind?

Ik heb een Kreidler die ik in de winter gebruik. Het is een LK 800. Ook met temperaturen onder nul moet ik elke dag ff op mijn Kreidler hebben gereden tenzij dat het de hele dag regent. Verder stonden er regelmatig Kreidlers in de huiskamer maar die situatie is inmiddels gewijzigd door de overredingskracht van mijn ega…..vandaar mijn wens om die racer op het dressoir te krijgen op de zaak. Hier mag ik de scepter zwaaien…..tot me iets anders wordt gezegd hahaha.


Welk Kreidler- of motorevenement vind jij het leukst en wil je absoluut niet missen?

De open toertocht van OBC Halfgas te Maarheeze (www.halfgas.nl) en de Eifeltoer. Verder probeer ik zoveel mogelijk evenementen in Nederland en Duitsland mee te pikken...


Hoe goed vind je dat je zelf kunt rijden, op een schaal van 1 tot 10? En kun je dat toelichten?

Jezus wat een vraag. Ik ben geen “natural born driver„. Door het gebrek aan stuurcapaciteiten zorg ik ervoor dat ik een behoorlijk defensieve en behouden berijder ben. Als het dan op punten geven aankomt dan geef ik me iets van tussen de zes en een zeven. Het staat voor anderen vrij om een andere mening te hebben -))….


Sprintrace Genemuiden 2009


Welke persoon of welk bedrijf heeft jou het best geholpen met je Kreidler?

Harrie van Hout in het begin sowieso! Later heb ik mijn hele vertrouwen aan Roman gegeven die ik blindelings vertrouw en dit vertrouwen is nog nooit door hem beschadigd.


Hoe vet smeer je je Kreidler, en meng je zelf?

De “Black Mamba„ krijgt 1:25 te eten en de andere 1:35. Mijn slogan: behoud is smeren!!
Ik meng zelf de Castrol TTS door de 98 benzine maar overweeg op aanraden van Roman om te switchen naar Motul 800 2T Roadracing.


Je ziet dat iemand het Kreidlerkapje van je vorkbovenplaat probeert te stelen, wat doe je?

Vragen of hij voldoende geld bij zich heeft om het kapje te kunnen betalen zou het politieke correcte antwoord zijn. Ik beschouw mijn Kreidlers bijna als mijn kinderen. Ouders begrijpen wel wat ik bedoel…..


Wat vind jij het leukst op de Kreidlersite? En waar erger je je mateloos aan op de site?

Alles op het gebied van tuning, restaureren, crossen en race. Hmmmm wrijvend onder mijn kin interesseer ik me eigenlijk vrijwel voor alle onderwerpen. Ik stoor me aan de collega's die ongegeneerd de fatsoensnormen overtreden of voortdurend de grenzen van het betamelijke opzoeken. Respect voor een ander brengt je immers verder dan welk conflict dan ook..


Sprintrace Genemuiden 2009

Welke onhebbelijkheid heb jij in het verkeer?

Ik??? Onhebbelijkheden?? Hoe kom je erbij ;)……. Ik vloek en tier in de auto als er weer een sul is die met 100 achter een vrachtwagen zonder te kijken in zijn spiegels voor mijn bumper schiet. Het blijft echter bij een boze blik……. Je hebt er chauffeurs bij….pppffff!


Waarvoor ga jij naar een Kreidler-evenement, wat zie (of hoor) je daar het liefst?

Het mes snijdt aan veel kanten bij zo'n evenement. Gezelligheid kent daar geen grenzen en je steekt er altijd veel bij op. De nieuwste tips en trucs of sterke verhalen passeren er meestal de revue. De lucht van een 2 takt motor geeft wat extra aroma en de dag kan niet meer kapot. Er zouden alleen wat meer dames bij de kreidler scene betrokken kunnen worden. Een vleugje vrouwelijke energie maakt het zaakje compleet….


Doe jij veel zelf aan je Kreidler, of besteed je alles uit?

In het begin besteedde ik bijna alles uit. Inmiddels doe ik steeds meer zelf op de revisie van de blokken en elektriciteit na. Mijn personal trainer (Roman) geeft de moed echter niet op en ik leer wekelijks bij...


Wat is je lievelingsmaal?

Ik lust alles op champignons na. Door mijn gereis ben ik al met veel culturen in aanraking gekomen. Als ik dan toch een dis moet vermelden dan is het de Creoolse keuken. Lekker pittig!


Vind je de Kreidlerhobby duur, of kun je kopen wat je hebben wilt?

De hobby is zeker duur geworden. Er is slechts een enkeling die daarvan slim profiteert doordat merk- en productierechten zijn veilig gesteld. Monopolie noemt men zoiets. Ergens gaat dit echter ophouden alhoewel ik voorlopig geen prijsdalingen zie aankomen. Tja…nu kom je op mijn vakgebied en is het tijd om te zwijgen voordat iedereen in slaap valt.

Onderdelen die ik nodig heb betaal ik de prijs voor die ervoor staat. Originele onderdelen hebben de voorkeur boven imitatieonderdelen.


Kun je alle onderdelen die je nodig hebt nog vinden? Helemaal niet meer, of alleen als je veel geld neertelt?

Gelukkig heb ik nog een geheime bron waar ik bijna alle originele onderdelen nog nieuw kan kopen. Hij was een Kreidler dealer die nog magazijnrekken aan onderdelen heeft liggen (ook van Zündapp) die hij nooit heeft verkocht. Mocht hij zijn handel willen verkopen dan koop ik zijn hele magazijn over…das zeker!Johan op de KVV

Vertel tot slot nog eens iets over je zelf....

Er valt niet veel over mezelf te vertellen….. geboren in 1964. Gehuwd met mijn jeugdliefde en heb 2 kids 15 en 12 jaar. Mijn dochter van 12 wil mijn Black Mamba hebben als ze 16 jaar wordt omdat ze dat Tupperware gebeuren maar niets vindt. Ik heb tegen har gezegd dat ze alleen een jongen mee naar huis mocht nemen als zijn brommer sneller zou lopen als die van haar hahahaha….volgens mij moet hij nog geboren worden!

Ik heb een bancaire achtergrond en ben op 1 april 1997 (no joke-))) zelfstandig verder gegaan als financieel planner. In 2005 heb ik het kantoor verkocht en heb tot februari 2007 gewerkt als conceptontwikkelaar voor één van 's wereld grootste banken. Vanaf 1 februari 2007 ben ik vanuit Mauritius als Directeur van een beleggingfonds in onroerend goed actief geweest als projectontwikkelaar in Zuid Afrika waar wij ook vanaf 1 januari 2010 zouden gaan wonen. Helaas is dit zeker 1 jaar uitgesteld.

Vanaf 21 augustus 2009 weer actief in Nederland waar ik een onderneming ben gestart gespecialiseerd in het coachen van mensen met vermogen. Eigenlijk een proeftuin om een concept te testen welke in de vorm van een franchiseformule vanaf voorjaar 2010 in de markt te zetten. Mensen met een spaarprofiel zijn hierdoor in staat met zeer beperkte risico's een acceptabel rendement te maken.

Verder zit ik iedere avond te sleutelen aan mijn Kreidlers…..je vindt altijd wel iets wat beter kan!


Groeten,

JohanProost!


Gebruikersavatar
freaky_ferry
Berichten: 3590
Lid geworden op: 20 sep 2006, 18:05
Locatie: Ypenburg (s'Gravenhage)

#2 Bericht door freaky_ferry » 03 okt 2009, 17:59

gefeliciteer johan, en over marinus: dat ervaar ik net zo, die man is net 16 jaar op dat moment :mrgreen:

er heeft al een keer iets gestaan over jouw verhuizing naar zuid-afrika kan ik me herinneren, nu staat er dat dit een jaar is uitgesteld, gaat het volgend jaar wel gebeuren dan ?
Laatst gewijzigd door freaky_ferry op 03 okt 2009, 18:16, 1 keer totaal gewijzigd.

Gebruikersavatar
hcmaikel
Berichten: 383
Lid geworden op: 02 apr 2009, 13:16
Locatie: Egmond Binnen

#3 Bericht door hcmaikel » 03 okt 2009, 18:03

gefeliciteerd:D

Gebruikersavatar
kreidler-holland
Berichten: 3781
Lid geworden op: 09 sep 2007, 22:10
Locatie: Heemskerk
Contacteer:

#4 Bericht door kreidler-holland » 03 okt 2009, 18:05

heey emilio van harte gefeliciteerd :wink: je heb het verdient.
en die gs80 is echt prachtig !

Gebruikersavatar
Andre
Berichten: 3354
Lid geworden op: 05 feb 2004, 21:50
Locatie: Heos zeeland

#5 Bericht door Andre » 03 okt 2009, 18:10

gefeliciteerd johan, mooie kreidlers heb je zeker de zilvere met kuip.
Deze staat ook nog op mijn restauratie lijst.

Gebruikersavatar
BESTMAN
Winnaar Kreidlerverkiezing 2011
Berichten: 4107
Lid geworden op: 15 dec 2006, 20:17
Locatie: mooiste plekje op de veluwe

#6 Bericht door BESTMAN » 03 okt 2009, 18:15

ook van deze kant gefeliciteerd.
mooi verhaal :wink: .
maar die geheime bron daar wil ik nog wel met je over hebben. :lol: :lol:

gr bestman :wink:

Gebruikersavatar
Enzo-tvdzijden
Expert
Berichten: 47669
Lid geworden op: 27 nov 2002, 21:55
Locatie: Gem. Leidschendam/Voorburg

#7 Bericht door Enzo-tvdzijden » 03 okt 2009, 18:18

Johan ik heb weer genoten van je verhaal. Het is inderdaad nog steeds een prachtige hobby. Zeker dank zij het geweldige forum.
Leuk dat ik ook wordt genoemd :oops: . Wij maakte kennis voor het eerst bij S&S onder het genot van Siepelsoep.

Saamhorigheid met toerritjes is erg hoog. Je zag het toen je kabel brak. Ik het kabeltje en Pascal de hulp.

Nogmaals gefeliciteerd. Jou verzameling is geweldig. Vooral die hoge Kreidler. :wink:

Enzo

Gebruikersavatar
dijk
Winnaar Kreidlerverkiezing crossklasse 2010
Berichten: 18687
Lid geworden op: 04 dec 2003, 19:43

#8 Bericht door dijk » 03 okt 2009, 18:25

johan gefeliciteerd met clubman van de maand :clap

Gebruikersavatar
arjan v
Berichten: 485
Lid geworden op: 12 jan 2008, 19:28
Locatie: hazerswoude dorp

#9 Bericht door arjan v » 03 okt 2009, 18:27

Johan gefeliciteerd met je titel :clap :clap


Gr Arjan

Gebruikersavatar
RS3001
Berichten: 1782
Lid geworden op: 02 jan 2007, 19:00
Locatie: Drenthe
Contacteer:

#10 Bericht door RS3001 » 03 okt 2009, 18:41

Toppie Johan, een gepassioneerd kreidler liefhebber. In Genemuiden met elkaar kennis gemaakt, super gast :thumbleft :beer
Nog veel plezier met elkaar in de Ardennen, volgend jaar ben ik er zeker bij :wink:

Gebruikersavatar
kreidler844
Berichten: 4146
Lid geworden op: 20 aug 2006, 13:41
Locatie: opende
Contacteer:

#11 Bericht door kreidler844 » 03 okt 2009, 18:47

Gefeliciteerd Johan.

Wietse

Gebruikersavatar
caveman
Berichten: 7908
Lid geworden op: 01 okt 2003, 11:21
Locatie: Grunn
Contacteer:

#12 Bericht door caveman » 03 okt 2009, 19:17

Johan van Harte weer een top verhaaltje.... :mrgreen:

greetz cave 8)

Gebruikersavatar
Jekihero
Berichten: 440
Lid geworden op: 23 feb 2005, 17:03
Locatie: Kennemerland

#13 Bericht door Jekihero » 03 okt 2009, 19:22

Proficiat Johan,

CU maandag!

Gebruikersavatar
Kreidler Arthur
Berichten: 1254
Lid geworden op: 12 aug 2006, 17:19
Locatie: Voorhout

#14 Bericht door Kreidler Arthur » 03 okt 2009, 19:34

Johan,

In Genemuiden mocht ik de eer hebben om tegen de Mamba te racen, en jou te ontmoeten.
Was een leuke dag 8)
Een verdiende clublid ,zeker weten :clap

Gr. Arthur

Gebruikersavatar
Andy
Berichten: 8219
Lid geworden op: 02 mar 2003, 21:39
Locatie: heemskerk

#15 Bericht door Andy » 03 okt 2009, 19:38

Ha die Johan ...gefeliciteerd ... wist niet dat jij gedreven was :) :wink: :)

Andy,

Gebruikersavatar
Eifelyeti
Eifeltour Rijder
Berichten: 5668
Lid geworden op: 19 aug 2008, 21:41
Locatie: Kreuzau (D)

#16 Bericht door Eifelyeti » 03 okt 2009, 19:48

Gefeliciteerd Johan :clap :D

Gebruikersavatar
Michel
Berichten: 1804
Lid geworden op: 14 jan 2005, 22:04

#17 Bericht door Michel » 03 okt 2009, 19:50

Van harte, en een zeer mooie verzameling
Groeten Michel

Gebruikersavatar
hannes
Berichten: 2211
Lid geworden op: 19 okt 2008, 18:27
Locatie: arnhem-holland

#18 Bericht door hannes » 03 okt 2009, 19:56

Johan,gefeliciteerd. mooi verhaal!!!! :clap

gr. hannes :wink:

Gebruikersavatar
nozems
Berichten: 9342
Lid geworden op: 04 sep 2003, 22:10
Locatie: het emperisch centrum der RS,en

#19 Bericht door nozems » 03 okt 2009, 20:25

Hey vriend,van harte met deze zeer terechte titel,jouw enorme enthousiastme bewonder ik enorm,altijd een postive inval en niet eenkenning binnen de kreidlerhobby,je vindt het allemaal even prachtig :thumbsup :thumbsup en niet te vergeten je aanstekelijke lach!

groetjes pascal

ps en fijn dat het swingen je goed bevallen is,ik doe het zo nog eens! :P

Gebruikersavatar
Jovink
Berichten: 1029
Lid geworden op: 11 jul 2006, 22:31
Locatie: schipluiden

#20 Bericht door Jovink » 03 okt 2009, 20:31

Leuk stuk!
was weer genoeg leesvoer, echt leuk om te lezen
En die geheime bron?????? :mrgreen:

Van harte.

Gebruikersavatar
caveman
Berichten: 7908
Lid geworden op: 01 okt 2003, 11:21
Locatie: Grunn
Contacteer:

#21 Bericht door caveman » 03 okt 2009, 20:36

Jovink schreef:Leuk stuk!
was weer genoeg leesvoer, echt leuk om te lezen
En die geheime bron?????? :mrgreen:

Van harte.
jah jovink dat houdt mij ook bezig..... als Johan het leeg moet halen help ik wel mee heb een grote aanhanger...... :lol:

greetz cave 8)

Gebruikersavatar
Jovink
Berichten: 1029
Lid geworden op: 11 jul 2006, 22:31
Locatie: schipluiden

#22 Bericht door Jovink » 03 okt 2009, 20:41

caveman schreef:
Jovink schreef:Leuk stuk!
was weer genoeg leesvoer, echt leuk om te lezen
En die geheime bron?????? :mrgreen:

Van harte.
jah jovink dat houdt mij ook bezig..... als Johan het leeg moet halen help ik wel mee heb een grote aanhanger...... :lol:

greetz cave 8)
Haha zeker ja.
Laat maar weten Johan personeel zat 8)

Gebruikersavatar
koepelsekreidler
Berichten: 3373
Lid geworden op: 28 aug 2005, 14:29
Locatie: schagerbrug
Contacteer:

#23 Bericht door koepelsekreidler » 03 okt 2009, 20:57

johan zonder dollen je bent 1 van de leukste kerels die heb leren kennen de laatste tijd

met een geweldig brok humor en n lach die zo aanstekelijk is
dat het jammer is dat er geen cd van bestaat
ik zou hem elke dag draaien

en dat NONDEJUUUUUU klinkt nog steeds hier in schagerbrug

je bent een topkerel en een kreidler man in hart en nieren

:clap mart

Gebruikersavatar
MichielJ
Winnaar Kreidlerverkiezing 2009
Berichten: 2341
Lid geworden op: 13 okt 2006, 22:47
Locatie: Leidschenveen / 's-Gravenhage

#24 Bericht door MichielJ » 03 okt 2009, 21:51

Johan, je bent een zeer verdiend clublid van de maand :clap Altijd wel met een project bezig en ook nog een genieter van de mooie ritjes. Gefeliciteerd en geniet ervan.

Gebruikersavatar
Kreidler freak
Berichten: 1330
Lid geworden op: 16 apr 2008, 15:00
Locatie: Expert doos nr9
Contacteer:

#25 Bericht door Kreidler freak » 03 okt 2009, 22:04

Gefeliciteerd Johan,

misschien maken we nog wel een x persoonlijk kennis met elkaar denk wel op de s&s testdag ben de gene met de meest gele kreidler daar (denk ik tenminste dat hij het meest geel is :mrgreen: )
hopen dat ik dan ook al een S&S pijp heb :D

greetzz jOEy

Plaats reactie