Gedragscodes Technische - Sleutelproblemen Forum

Technische problemen en oplossingen. Ook voor verslagen van motorblokrevisies - Questions and answers on technical problems and engine overhaul
Gesloten
Bericht
Auteur
Gebruikersavatar
joost
Berichten: 1356
Lid geworden op: 01 sep 2002, 02:33

Gedragscodes Technische - Sleutelproblemen Forum

#1 Bericht door joost » 12 sep 2003, 21:18

Gedragscodes m.b.t. de sectie: Technische forum - Technical Forum

Dit forum is bedoeld om technische vragen te kunnen stellen over je Kreidler (sleutelproblemen) of om de antwoorden en oplossingen te kunnen geven.
Ook kunnen verslagen van motorblokrevisies op dit forum geplaatst worden.

Als je een topic opent of wilt reageren:
  • Bedenk een goede topic-titel. Begin niet met "HELP [iets] DOET HET NIET !!! ". Maak de titel het liever te lang dan te kort. Een titel als: "Te veel speling op de zuiger-pen" zegt veel meer dan "Zuiger-pen". Hierdoor krijg je een stuk meer reacties en is je topic voor anderen beter te vinden.
  • Afbeelding Zoeken Gebruik eerst de zoekfunctie. In de loop van tijd is het forum een grote vergaarbak geworden van veel problemen, waarvan er veel zijn opgelost.
  • Laat het niet merken als je een vraag dom vindt. Domme vragen bestaan immers niet en we zijn niet allemaal zo slim geboren als dat we nu (denken) te zijn :)
  • Verwacht niet dat je meteen na een paar uur een oplossing voor je probleem hebt. De meesten van ons zitten niet de hele dag achter de computer en soms kan het even duren totdat degene met de goede oplossing online komt en de oplossing post. Het "omhoog schoppen" van je topic als je geen reactie krijgt is soms irritant. Als je je onderwerp toch onder de aandacht wilt brengen probeer dan iets te bedenken, waarmee je je vraagstelling duidelijker maakt.

Gesloten