Goedenavond,
Mijn naam is Wicher Bult , ben 51 jaar en beschik over een Kreidler RMC uit 1978. De bromfiets heb ik geüpgraded naar een 60 cc, met 17 mm Bing carburateur. De Kreidler heeft een Kokusan elektronische ontsteking en heeft een 4 bak direct. Ik ben nog steeds bezig met de restauratie welke geheel naar mijn eigen smaak plaatsvindt. Zelf vind ik het leuk om de gemotoriseerde vriend een beetje een old school uiterlijk te geven. Het blok is compleet gereviseerd en de upgrade is gedaan door een oude buurjongen die nu zelf sinds jaar en dag een motorzaak heeft. Ik ben zelf natuurlijk een beginnend sleutelaar en daarom alleen al vind ik het fijn om lid te zijn van een forum/club waar ik met mijn vragen terecht kan. In het dagelijks leven ben ik kok en niet echt heel goed met internet maar ik doe mijn best.
Met vriendelijke groet,
Wicher Bult.
Even voorstellen
- wicherbult1967
- Berichten: 1
- Lid geworden op: 21 aug 2018, 09:51
- Gegeven waarderingen: 0
- Ontvangen waarderingen: 0
Even voorstellen
- Bijlagen
-
- Brommer (2) - kopiee.gif (17.22 KiB) 1399 keer bekeken
Laatst gewijzigd door wicherbult1967 op 22 aug 2018, 21:23, 1 keer totaal gewijzigd.
- hermanngas
- Berichten: 4101
- Lid geworden op: 08 jan 2010, 17:08
- Locatie: Dronten
- Gegeven waarderingen: 228 keren
- Ontvangen waarderingen: 229 keren
Re: Even voorstellen
Welkom hier Wicher,
Een kok in ons midden is nooit weg
Een foto van je rijtuig zou leuk zijn.
HermaNN
Een kok in ons midden is nooit weg
Een foto van je rijtuig zou leuk zijn.
HermaNN
- Henk 3bakvoet
- Winnaar Kreidlerverkiezing Lexmond 2005
- Berichten: 10802
- Lid geworden op: 27 jan 2005, 01:01
- Locatie: Koog aan de Zaan
- Gegeven waarderingen: 187 keren
- Ontvangen waarderingen: 568 keren
Re: Even voorstellen
Mooi man.
En wat HermaNN schrijft, een echte kok in ons midden.
Tegen de Kerst zie wij de recepten van een culinaire hoogstandje wel op dit forum verschijnen.
De meeste van ons laten water nog aanbranden, dus Wicher
En wat HermaNN schrijft, een echte kok in ons midden.
Tegen de Kerst zie wij de recepten van een culinaire hoogstandje wel op dit forum verschijnen.
De meeste van ons laten water nog aanbranden, dus Wicher