Index Opvoeren - Tuning

Opvoeren en snelle spullen - Performance tuning

Gesloten
Bericht
Auteur
Gebruikersavatar
Maarten
Beheerder
Berichten: 7841
Lid geworden op: 01 sep 2002, 09:13
Locatie: Den Haag, Nederland
Contacteer:

Index Opvoeren - Tuning

#1 Bericht door Maarten » 25 jul 2007, 22:04

Opvoeren - Tuning1959 - Opvoeren kleine tweetakt motorenDoor Ulrich Pohl.
Een halve eeuw oud is dit boekje. Hoewel er veel veranderd is, ook de inzichten, staan er zeker nog veel wetenswaardigheden in...Lees verder...
1966 - Kreidlers opvoeren - van 5,2 tot 9 pkArtikel over de destijds verkrijgbare opvoerset, tbv motocross of grasbaan...Lees verder...1968 - Racekit voor Kreidler Florett RSDe jeugd wil aan sport doen en de jeugd van onze technische eeuw wil aan technische sport doen. Dit streven wordt door Kreidler aangemoedigd.Dit artikel bevat niet alleen plaatjes, maar ook afstelgegevens en een handleiding met foto's hoe de snelle spullen van de "Rennsatz" gemonteerd moeten worden!Lees verder...1974 - Snellere Kreidlers: Va-WiAl lang leefde het plan om, zoals we ook bij andere merken hebben gedaan, voor Kreidler ook eens wat verder te gaan kijken. We prijzen ons gelukkig dat ditmaal te kunnen doen, aan de hand van gegevens die ons verstrekt werden door de tuner van de Vawi-Kreidlers, Jan van Wingerden uit Hendrik Ido Ambacht.
Lees verder...
1975, WK Kreidler van Veen Ontleeddoor Jan de Vries en Gerhard Klomps(Bijna) alle geheimen van de WK 1971 machine van Jan de Vries, tot het poortendiagram aan toe!.Lees verder...1975 - Snelle vijftig cc-ersdoor Frits OvermarsInteressant artikel met theorie en praktijkervaringen en veel illustraties.Lees verder...1978 - Lucht- of Waterkoeling?Deze voorliefde is zeker terug te voeren op de goede rijeigenschappen, want de Kreidler motor is met zekerheid de meest uitgerijpte 50 cc op de markt.
Lees verder...
1979 & 1980 - Op zoek naar vermogen (Tip!)Bron: 6 artikelen uit Tijdschrift Motor
Auteurs: Rob van Ginneken & Piet Plompen
Met medewerking van Henk van Kessel.
Zeer interessant en uitgebreid artikel.
Lees verder...
1998 - TuningNeed for speedTuning van Maarten's Kreidler door Piet van de GaagLees verder...1999 - Boek: 2-stroke Performance Tuning - by Graham Bell (PDF - 2,72 MB) (English)Download...2006 - Zelf een roterende Kreidler bouwenDat hoeft niet duur te zijnDe methode van Wiebe Plantinga.Lees verder...Lijst met tuners / adressenGa naar een specialist voor je tuningswerkzaamheden.
Lees verder...
TuningforumHier wordt heel wat afgepraat over tuning.
Ga naar het tuningforum...
6-bak overzichtHier vind je gedetailleerde informatie over de exclusieve 6-bakken.
Ga naar het overzicht...

Gesloten