Gedragsregels in de sectie: Tuning - Opvoeren

Opvoeren en snelle spullen - Performance tuning

Gesloten
Bericht
Auteur
Gebruikersavatar
joost
Berichten: 1356
Lid geworden op: 01 sep 2002, 02:33
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Gedragsregels in de sectie: Tuning - Opvoeren

#1 Bericht door joost » 07 dec 2004, 15:00

Gedragscodes m.b.t. de sectie: Tuning - Opvoeren

Ten eerste willen we hierbij een statement maken over het opvoeren:
De beheerders van deze site zijn op geen enkele wijze verantwoordelijk voor de gevolgen die ontstaan door verkeerd gebruik van opgevoerde onderdelen.

Als je opgevoerd wilt rijden: Doe dit dan niet op de openbare weg.
Het verhogen van de constructiesnelheid van een bromfiets kan tot gevolg hebben dat de bromfiets niet verzekerd is.

Wil je toch opgevoerd rijden ga dan naar een circuit een afgesloten privé-terrein.

Als je een topic opent:
* Bedenk een goede topic-titel. Begin niet met "HELP HIJ WIL NIET HARDER!!! ". Maak de titel liever te lang dan te kort. Een titel als: "Te hoge uitlaatpoort" zegt veel meer dan "hoogte". Hierdoor krijg je een stuk meer reacties en is je topic voor anderen beter te vinden.
* Afbeelding Zoeken: Gebruik eerst de zoekfunctie. In de loop van tijd is het forum een grote vergaarbak geworden van veel problemen, waarvan er veel zijn opgelost.
* Laat het niet merken als je een vraag dom vindt. Domme vragen bestaan immers niet en we zijn niet allemaal zo slim geboren als dat we nu (denken) te zijn :)
* Verwacht niet dat je meteen na een paar uur een oplossing voor je probleem hebt. De meesten van ons zitten niet de hele dag achter de computer en soms kan het even duren totdat degene met de goede oplossing online komt en de oplossing post. Het "omhoog schoppen" van je topic als je geen reactie krijgt is soms irritant. Als je je onderwerp toch onder de aandacht wilt brengen probeer dan iets te bedenken, waarmee je je vraagstelling duidelijker maakt.

Gesloten