Moderators dienen altijd antwoord te krijgen.

Handleiding, vraagbaak en gedragsregels van het Kreidlerforum.
Guide with questions and answers about using the Kreidler forum.
Plaats reactie
Bericht
Auteur
Gebruikersavatar
Maarten
Beheerder
Berichten: 8123
Lid geworden op: 01 sep 2002, 09:13
Locatie: Den Haag, Nederland
Has thanked: 97 times
Been thanked: 85 times
Contacteer:

Moderators dienen altijd antwoord te krijgen.

#1 Bericht door Maarten » 19 apr 2006, 22:41

Hier volgt een dienstmededeling.

Als een moderator of beheerder (administrator) van dit Kreidlerforum je een mail stuurt, met op- of aanmerkingen of vragen over je gedrag op dit forum, dan dien je hier wel op te reageren.

Heeft een moderator of een beheerder dus commentaar op je gedrag op dit forum, en je leest die mail, geef daar dan antwoord op. Dat is wel zo netjes. Wij kunnen immers zien dat je de mail gelezen hebt, en we mogen van jou verwachten dat als wij iets aan te merken hebben op je gedrag, dat jij daar dan tenminste op reageert. En het lijkt mij toch heel normaal dat als wij onze kostbare tijd besteden om jou een mail te sturen, dat je daar dan op antwoordt.

Besluit je om een mail van een moderator of een beheerder verder onbeantwoord weg te gooien? Dan ga je maar ergens anders zitten, want dan krijg je een ban.

Bedenk goed dat wij ons inzetten om een prettig Kreidlerplatform op internet te realiseren, waarop iedere Kreidlerfan informatie kan inwinnen en contacten kan leggen met andere liefhebbers. Dit gaat echter allemaal niet vanzelf. Behandel dit forum, de gebruikers en de beheerders dus met respect, dan zul ook jij met respect behandeld worden.

Denk je dat dit forum vanzelfsprekend is en dat wij hier altijd maar gratis en voor niets voor je klaar staan? Kun je rekenen? Reken er dan maar niet op, want wie zich niet aan de regels houdt, die is niet (meer) welkom.

Sorry voor de strenge woorden, maar het is helaas noodzaak. De meeste gebruikers van deze site doen hun best en houden het gezellig en zinvol, zij hoeven zich dus absoluut niet aangesproken te voelen door deze mededeling.

Vriendelijke groeten van Maarten
Laatst gewijzigd door Maarten op 19 apr 2006, 22:50, 1 keer totaal gewijzigd.

Plaats reactie