Over deze website, Copyright & Disclaimer

Handleiding, vraagbaak en gedragsregels van het Kreidlerforum.
Guide with questions and answers about using the Kreidler forum.
Gesloten
Bericht
Auteur
Gebruikersavatar
Maarten
Beheerder
Berichten: 9204
Lid geworden op: 01 sep 2002, 09:13
Locatie: Den Haag, Nederland
Gegeven waarderingen: 268 keren
Ontvangen waarderingen: 95 keren
Contacteer:

Over deze website, Copyright & Disclaimer

#1 Bericht door Maarten » 25 jul 2007, 20:12

Afbeelding Over deze website, Copyright & Disclaimer

Over deze website
Kreidler.nl (Maarten's Kreidler Club!) is een website van en voor liefhebbers van de roemruchte Kreidler brom- en motorfietsen.
Kreidler was een Duitse fabriek die vanaf 1951 tot 1982 lichte brom- en motorfietsen produceerde, met een tweetakt motor met een cilinderinhoud van 50 cc en in de latere jaren ook met 80 cc.
Kreidler.nl is een website die opgezet is en die beheerd wordt door hobbyisten, en die geen commercieel oogmerk heeft.
De website van "Maarten's Kreidler Club!" bestaat sinds 1996, eerst op andere internetadressen maar ongeveer sinds 2001 op https://www.kreidler.nl.
Deze website is opgericht door Maarten Hoogervorst.
Het succes van deze website is te danken aan de medewerking en de inbreng van vele enthousiaste bezoekers en beheerders van deze website.
Het forum, behorende bij deze website, is toegankelijk voor iedereen die het merk Kreidler een warm hart toe draagt en die op een opbouwende manier wil meepraten en meedenken over dit merk.

Doel van deze website
Het doel van deze website is om liefhebbers van het merk Kreidler met elkaar in contact te brengen en om alle informatie over dit merk uit te wisselen.
Kreidler.nl probeert zo veel mogelijk correcte informatie over Kreidler, en alles wat met de hobby te maken heeft, te verzamelen en te bundelen en kosteloos beschikbaar te stellen voor alle bezoekers van de website die hierin geinteresseerd zijn.
Naast de contacten via internet is een ander doel van kreidler.nl om de liefhebbers ook in het echt met elkaar in contact te brengen, bijvoorbeeld door het organiseren van evenementen of het publiceren van de evenementenkalender.
Tevens wil Kreidler.nl de reputatie van het merk Kreidler hoog houden. Dit wil Kreidler.nl bereiken door de leden en bezoekers van dit forum te adviseren om zich aan de wet te houden, een helm te dragen, de wettelijk verplichte aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten, een geldig kenteken te voeren, geen lawaaierige uitlaten te monteren, geen overlast te veroorzaken, hun Kreidler(s) in een mooie, goed onderhouden en zo veel mogelijk originele staat te brengen, enzovoorts.

Copyright
De informatie op deze website en het bijbehorende forum mag niet zonder toestemming van de beheerder van kreidler.nl worden gekopieerd en/of gepubliceerd op andere media.
Indien toestemming is verkregen om informatie van kreidler.nl te mogen gebruiken op andere media, dient daarbij de bron "kreidler.nl" te worden vermeld.
Alle (door gebruikers geplaatste) informatie, foto's en afbeeldingen op kreidler.nl vallen na plaatsing onder het auteursrecht en copyright van kreidler.nl en mogen onder geen voorwaarde gekopieerd, overgenomen of gepubliceerd worden zonder expliciete goedkeuring van de beheerders van Kreidler.nl. Disclaimers in teksten van gebruikers hebben geen invloed op deze policy. Wil je het alleenrecht op jouw berichten en foto's, plaats ze dan niet op het forum.
Bij het plaatsen van informatie, foto's en afbeeldingen dient rekening gehouden te worden met auteursrechten en copyrights van derden. Citeren uit berichten van andere auteurs buiten deze site is toegestaan. Het overnemen van complete teksten is niet toegestaan, tenzij de bron erbij vermeld wordt en aantoonbare toestemming is verkregen van de auteur. Rechtstreeks linken naar andere sites is toegestaan.
Citeren uit berichten van andere gebruikers is toegestaan.

Privacy
Inloggegevens, passwords, adresgegevens, telefoonnummers en andere privégegevens die gebruikt worden op deze website kreidler.nl, zullen nooit worden doorgegeven aan andere personen, of verkocht aan derden, voor bijvoorbeeld reclame doeleinden.
Kreidler.nl wil/zal nimmer misbruik maken van de gegevens welke door de mensen die zich geregistreerd hebben als lid van deze site, zijn ingevoerd.
Iedereen die berichten schrijft op dit forum, dient zich te realiseren dat deze gegevens gelezen worden door vele mensen, en dat de gegevens ook gelezen en opgeslagen worden door externe zoekmachines. Daarom raden wij de leden aan om terughoudend te zijn met het vermelden van gegevens op deze site als het gaat om expliciete en delicate persoonsgegevens zoals telefoonnummers, e-mailadres, woonadres, bankrekeningnummers, pincode enzovoort.
Bij het registreren op Kreidler.nl is het raadzaam om niet uw volledige naam te gebruiken, aangezien uw naam dan ook wordt opgenomen in diverse zoekmachines, beter is het om bijvoorbeeld uw voornaam te gebruiken, eventueel aangevuld met uw geboortejaar of uw favoriete Kreidler.

Disclaimer
Kreidler.nl streeft er naar om zo veel mogelijk correcte gegevens van en over Kreidler te publiceren, maar kan de juistheid van de informatie niet garanderen en kan de grote hoeveelheid berichten van de bezoekers en leden niet allemaal controleren.
Kreidler.nl is niet aansprakelijk voor de uitlatingen die gedaan worden door de leden. Leden zijn zelf verantwoordelijk voor de uitspraken die ze op het forum schrijven, dit blijven de meningen of standpunten van de leden en niet van Kreidler.nl.
Kreidler.nl behoudt zich het recht voor om individuen die zich, naar inzicht van de moderators of beheerders, niet houden aan de gedragsregels welke zijn opgesteld voor het forum, de toegang tot de site en het forum te ontzeggen.
Kreidler.nl behoudt zich het recht voor om berichten van gebruikers te wijzigen of te verwijderen, indien deze berichten, naar inzicht van de moderators of beheerders, in strijd zijn met de forumregels of de belangen van Kreidler.nl schade toebrengen.
Het eigendom van de intellectuele rechten op de site en zijn inhoud, alle rechten over de inhoud, vormgeving en (technische) architectuur van deze site, en met name - maar niet uitsluitend - over de teksten, foto's, illustraties en logo's, zijn uitdrukkelijk voorbehouden. Alle berichten die je op het forum van Kreidler.nl plaatst draag je over aan Kreidler.nl. Je forumnaam blijft vermeld staan bij je bericht, maar je bent geen eigenaar van het bericht en je kunt geen claims of rechten ontlenen aan de door jou geschreven berichten.
Kreidler.nl kan niet verantwoordelijk gehouden worden voor schade of letsel voortkomend uit informatie of tips die gevonden zijn op deze website.
Kreidler.nl is niet aansprakelijk voor het verloren gaan van berichten, foto's, data of documenten die op deze website zijn geplaatst.

Gesloten