De Prullenbak - The Garbage Bin

Opgeruimd staat netjes. Onderwerpen die hier naar toe zijn verplaatst kun je nog een paar dagen lezen, daarna verdwijnen ze definitief.
Gesloten
Bericht
Auteur
Gebruikersavatar
Maarten
Beheerder
Berichten: 9799
Lid geworden op: 01 sep 2002, 09:13
Locatie: Den Haag, Nederland
Gegeven waarderingen: 859 keren
Ontvangen waarderingen: 439 keren
Contacteer:

De Prullenbak - The Garbage Bin

#1 Bericht door Maarten » 11 okt 2004, 12:50

De Prullenbak - The Garbage Bin

Op dit forum zul je berichten aantreffen die door de moderators of beheerders van de Kreidlersite zijn verwijderd. De berichten in deze prullenbak zullen na 7 dagen automatisch verwijderd worden.

Je vraagt je misschien af wat de zin hier van is.
Stel, iemand opent een topic over een onderwerp dat al meerdere malen op het forum aan de orde is geweest. De moderator zal dan dat topic sluiten en naar deze prullenbak verplaatsen.
Eventueel zal aangegeven worden dmv een link waar de reeds bestaande topic te vinden is, of er wordt verwezen naar de zoekfunctie of sitemap.
De gebruiker kan dan naar het reeds bestaande topic gaan, om dat eerst te lezen en om daarin eventueel toch nog nieuwe vragen te stellen of nieuwe opmerkingen te plaatsen.

Zo gaan we proberen om het probleem van de steeds terugkerende vragen op te lossen en om het forum overzichtelijker te maken.

NB. De moderators kunnen berichten ook direct wissen, zonder ze in deze Prullenbak te plaatsen. Dit zal gebeuren als het gaat om bijvoorbeeld scheldpartijen of ander ongewenst gedrag zoals het plaatsen van pornografie.

Gesloten